|
![]() |
#1 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Pomoc:wifi & mob problem
Evo nedavno sam si kupio sony ericsson p990i posto imam Dlink g684t, ponajvise da nemoram palit komp da vidim neke gluposti kao naprimjer net.hr ili da prolistam forum malo. Na mobu sam podesio internet account, unesao enkripciju i sve potrebno, sve 5. Spojim se na router i pokusam otvorit stranicu, mob kaze "COULD NOT LOCATE REMOTE SERVER" , u propertiesima pise da je konekcija "inactive" , sent:1.7kB , recived: 1.6 kB . ![]() Router je podesen po sticky-u , braca se uredno sa lap-ovima spajaju na router i normalno surfaju, kolega iz skole ima jednaki router i SE P1i spaja se na net bez beda ![]() Molim za pomoc da znam dali prodavat mobitel ili ce mi ipak koristit svrsi ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Neznam po kojim postavkama tj. vodiču si podešavao p990i. Pokušaj definirat profil sa fiksnim IP, primjer: IP=192.168.1.50 Subnet=255.255.255.0 Gateway=192.168.1.1 DNS1=192.168.1.1 DNS2=195.29.149.196 Vidi da su i u routeru manualno definirani DNS - ovi, vidi ADSL Bibliju i DNS by ISP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Mob je postavljan pomocu guide-a na youtubeu, a router po Darth Vaderovom stickyu stavio sam jednake IP adrese u profil na mobu kao sto su navedene u postavkama routera, ali nije uspjelo !
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|