|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Dobar dan, molio bih ako moze odgovor na ovaj problem: Svojevremeno sam uspesno instalirao Greasmonkey pomocu navedenog uputstva i sve je funkcionisalo bez greske. U medjuvremenu se program izgubio, kako, ne znam. Naravno odmah sam krenuo da resim problem ponovnim instaliranjem po istom uputstvu, ali nece pa nece. Kad aktiviram Install iz Rapidshare Links Checker /drugi deo uputstva/ pojavi se poruka: Script could not be installed [Exception... "Component returned failure code: 0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND) [nsIChannel.open]" nsresult: "0x80520012 (NS_ERROR_FILE_NOT_FOUND)" location: "JS frame :: chrome://greasemonkey/content/utils.js :: getContents :: line 244" data: no] Izmedju ostalog, sto je interesantno, postoji ikona Greasmonkey, koja kada se otvori sa desnim klikom prikazuje prvu stavku kao "no scripts installed". Sada ono najinteresntnije: Ponovio sam postupak na drugom PC-u koji je vezan na istu liniju, preko ADSL rutera u drugoj prostoriji. Inace u tom drugom PC-u nije postojao Greasmonkey, i postupak prema uputstvu je odradjen bez greske, kao u slucaju iz gore navedenog problema. Da li mozda fali neki codec ili vec sta, jer sam jednom prilikom brisao neke stavke za koje se ispostavilo da nije trebalo brisati ih? Palo mi je na pamet, da nije mozda trajal verzija pa ne prihvata ponovnu instalaciju, a ne znam kako pesaka da izbrisem iz registra, jer nemam poverenja u raznorazne Cleaner-e. Unapred zahvaljujem na odgovoru. Poooooooooz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|