Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.12.2008., 14:10   #1
neverall
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
pomoć ne mogu se rješiti drivera

stalno mi se uređaj prijavljuje kao sonyerricson modem i svašta..automatski ga prepoznaje komp ali ne kao flash device što bi ja htio jer mi samo to treba...poludio sam...neke stvari,vezano uz mrežnu karticu ne mogu deinstalirat nikako,kaže da je važno za butanje..pa kad i to uspijem rješit tako što instaliram drivere neke druge preko update drivers onda mogu deinstalirat ova sranja ..ali čim uključim mobitel on ga prepozna sam kao sony erricson što me živcira i traži da stavim opet drivere..i tako jovo nanovo..a ja želim samo flas device da mi se vidi i ništa više...mogu li šta izbrisat iz driver foldera LUD SAM!!!
http://slike.hr/vidi/stjepan0.gif

ovo su ti driveri koju su zaj...li cijelu stvar..šta sad da radim...da brišem sve datoteke iz sistema s ovim imenima..???

Zadnje izmijenjeno od: neverall. 18.12.2008. u 14:36.
neverall je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2008., 14:50   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ta sranja će ti i dalje pisat i neka te ne smeta. Za komunikaciju s mobom, igranje s fileovima i sl. koristi besplatni MyPhoneExplorer, a ne ono SE čudo koje dobiješ na cd-u sa mobom.
Oglas

Oglas
Staro 18.12.2008., 15:16   #3
neverall
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
ne..uvjeren sam da se može deinstalirati..makar radio updite driver svake komponente posebno,zatim prevario kompjuter da dobijem opciju uninstall iz stavke network adapter ,zatim izbrisao one sys filove koje počinju sa sea...znam,osjećam da treba tako....molim samo potvrdu...

ajte pomozite ,meni samo treba POTPUNO ukloniti sve ostatke drivera nakon što maknem iz system devicea moj sony w660.....ZAR nitko to nezna..zanemarite sve ovo gore..znači da kad uključim mobitel,da ga kompjuter ne instalira sam,tj. prepozna sam od sebe ,nego da me pita u harward wizardu koji driver želimMOLIM VAS mučim se već 5 dana!!!!! system restore otpada jer je isključen bio..hvala!!!

instalirao sam myphone explorer i opet isto..kad spojim mob u u usb komp ga prepozna kao w660 i sve ono ethernet o ostala sranja pojave se u system deviceu ...a nemoš ih kasnije deinstalirat...zar tako mora bit?

Zadnje izmijenjeno od: neverall. 21.02.2009. u 22:57.
neverall je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno