|
![]() |
#1 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Antec 450w silent ..ode
kanta (u trenutku rikavanja) ![]() cpu Amd X2 4400+ (stock cooler) ram Corsair 2x1gb (667mhz,match.pair) mbo Gigabyte MA-GA78GM-S2H vga Gigabyte HD3870 (Zalman,512mb) hdd Maxtor 320gb sata DiamondMax 21 dvd Lite-On ( neki..) srecom, ![]() samo se ugasilo.... ![]() Meni se cinilo da je 450w dosta i jos Antec,ko zna mozd je dalo svoje Koja jacina je dovoljna za ovu kantu, neki best buy, ![]() te komponente sve skupa max trose 300-400w ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čudno da je riknuo jer je bio dovoljno jak. Ali, događa se. Dobro da nije ništa povukao sa sobom. Za tu konfu jer dosta i Fortron 400W PNF.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
uglymadafaka
|
on je oko 250k, a Corsair 450 ...koja lova..? I gdje ima CoolerMastera 690 (case) vidim da ga imas, a htio bi ga i ja , kazu da je zuper ![]() ..nisam iz ZG i po kojoj cijeni,gdje probao na nabava net .. no result ? ![]() e,da i hvala coconut . ak ne bude kesa , bit ce dobar i Fortron ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
CM690 se jako teško nalazi kod nas i opako je poskupio. Mislim da se mogao naručiti preko hardveraja. Pogledaj model 590 koji je noviji i lakše se nađe. Ako hoćeš zaista dobro napajanje, potraži Chiefteca 400/450 (vemulj) ili Corsaira CX400 (adm, links,...).
![]() |
#5 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
mislim da ti je ovo isto kao cm 690, ali nisam siguran... http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.066 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
uglymadafaka
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|