|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
C:\windows\system32\config\system missing or corrupt
Molim vas moze pomoc oko ovog problema, imam maticnu m55plus rev2.0 i komp ok bez problema 2 dana ili koliko god bez gasenja ali nakon restarta se ovo desi C:\windows\system32\config\system missing or corrupt i nemogu repairat pise da se nemoze nego format i kad se formatira komp radi odlicno ali kad ga se resetira opet isti problem, do cega bi to moglo biti.. molim vas help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovo si vec provao kao sta je navedeno tu? http://support.microsoft.com/kb/307545 http://www.help2go.com/Tutorials/Win...r_corrupt.html Ovaj postupak?PS.U recovery consolu se ulogiraj kao admin,jer ako nisi prijavljen u consoli kao admin onda ne prihvaca naredbe neke.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Pa sta nisu ovo rjesenja ako se jednom desi, ali necu valjda svaki dan to rjesavat, a i format to rijesi, ali kako da se to ne vrati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ha ne bi se smjelo desavat svaki put..Ovo izgleda kao corrupt registrya je li ti sa diskom sve ok?Ne znam o kakvoj se konfi radi uopce koji disk jesi provjerio je li sve u redu testirao s kojim alatom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
a snimio sam ona 2 boot cd-a sa alatima i testirao memoriju sa 2 programa svaki 2 sata i sve ok. I hard sam sad testirao isto bez greske.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Napravi backup sistemske particije pa ćeš se lakše i brže vraćat u operativno stanje dok ne nađeš uzrok glavnom problemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ako sam dobro shvatio, ti svakih dva dana rušiš vindoze?kaj ne? i onda ih svaki put nanovo instaliraš.logično.ali pošto ti svaki put jedan fajl fali kaj nije logično da ti je instalacija oštećena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
kakve su ti temperature proca? i jeli overclokiran?jeli hladnjak dobro na mjestu?kad si zadnji put mjenjao pastu?instaliraš li s originalnog cd-a?kakve ti napone daje napajanje?i kakvo je opće napajanje?jesi li napravio clear cmos ili ne?kakvi su ti tajminzi na memoriji(auto ili manualno porihtani)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
aj ne zelim davit ljude, stavio sam svoj hard u stari komp i sve radi, nisam trebao popravit windowse kao na ovom.. u biti kupio sam cijeli komp od nekog tipa pa nesto ne radi i poslao sam mu nazad.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
ps puno ti hvala ali eto nemam komp doma pa nemogu sve izmjerit, ali s obzirom da sam kupio od drugog tipa nesto nije u redu. Moze biti lose napajanje koje sam dobio u kucistu i citao sam da je ta m55plus maticna sranje.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Isti problem prije neki dan. Podigni sa sa instalacijskog CDa recovery konzolu i pokreni CHKDSK /F Par puta!!! Nakon toga defregmentiraj disk, pocisti sve nepotrebno, i ponovi postupak. Eto, meni je to rijesilo problem.... Javi ako ti pomogne ili ne. pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|