|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
O Dx9 ...
Zanima me sto ja to propustam igrajuci npr. FarCry na DX8 kartici (GF3 Ti200) tj. ima li negdje na netu screenshotova gdje bi se ta razlika vidjela, npr dvije iste scene jedna sa DX8 a drugi sa DX9 karticom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Pa svodi se na to da ja takve stvari tijekom igranja jednostavno ne primjecujem, tako da mi se sada cini totalno neisplativo kupovati nekakvu pravu DX9 karticu, jer mi je IMHO omjer dobiveno/ulozeno premali da bi npr. voda izgledala jos malo vise kao prava voda... Ko ima GF4 prelazak na nista ispod 5700Ultra, 5900XT, 9800pro je jednostavno za mene bacanje novaca. Ufff..... necu valjda sada startati flame. Par slicica na ovom linku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Na vodi u FC se ne vidi tolika razlika u DX8 i DX9 ali u ostalim stvarima razlika je OGROMNA !! Probao na G4 Ti 4200 i 9600XT nije ni za uspoređivati! gdje shader 2.0 čini stvarnu razliku : cijevi , zidovi, metalne površine , vozila , ljudi, uglavnom većina tekstura u igri... neću dalje ni nabrajat. igra dobiva potpuno drugačiju dimenziju sa pravom DX9 karticom. Ista situacija u Doom 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Inace nevezano uz ovaj reply toru Valjda u igrici mora biti i nesto vise od tekstura metala, kamena i drva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A šta je ova igra, nego samo odlična grafika? nije sigurno podigla toliko prašine zbog svoje igrivosti
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Igra ima stvarno odličnu grafiku i kao što sam to već napomenuo bez DX9 efekata tj shadera 2.0 ima malo isprazan izgled kao da igraš neku stariju pucačinu, a što se tiče igrivosti daleko daleko od toga da igra nije igriva ima neka do sad ne viđena rješenja, fizika odlična, ne skriptirani AI raznolikost levela i tako . Treba ju svakako odigrat i to na pravoj mašini po mogućnosti sa 6800 series patch 1.2 DX9c i pixel shader 3.0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |