|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Spajanje modularnog napajanja ?
radi se od CORSAIR HX620W na napajanju ima 2 rupe za uštekati konektore za Graficku karticu. Takodjer i na grafickoj imam 2 konektora za napajanje. Kako mi je bolje da spojim obzirom na snage ili, po meni, je svejedno : 1. iz napajanja uzmem samo jednu rupu pa u graficku u dvije rupe ili 2. iz napajanja iskoristim oba dvije rupe i svaku spojim u jednu u graficku ? Ak me kuzite ? ![]() Evo skice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
nevezano uz broj railova na napajanju... jel bi mogao isto litara natociti u neku bacvu u jednoj minuti da tocis kroz: -dva paralelno spojena šlaufa od 20 metara -ili kroz jedan od 20 metara koji se na zadnjih 10 cm dijeli u dva izlaza? jel možeš brže isprazniti čašu soka kroz dve slamke odjednom u ustima ili kroz jednu koja na jednom kraju ima racvanje jel shvacas ili ne? i čemu komplicirati, grafa ima 2 ulaza, jel imaš sve kablove, imaš, jel imaš napajanje koje daje 2 izlaza, imaš. dakle zašto želiš kemijati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|