Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.01.2009., 11:54   #1
gbijelic
Premium
Moj komp

gbijelic's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Diplomski-pomoc

Evo ovako...uzeo sam diplomski kojeg bi trebao napraviti do 5-6 mjeseca...radio bi web stranicu kojoj je tema medicinska statistika...ulaze jos nisam definirao sa profesorom, jer mi je rekao da potrazim malo na internetu koje bi ulaze najbolje bilo postaviti...koristit cu se mysql bazom podataka, sto mi je najveci problem jer neznam u tome raditi, pa molim iskusne ovdje da me upute kako da si olaksam rad...odabrao sam temu jer je zanimljiva, a i zelja mi je nauciti tako sto raditi jer ce mi sigurno trebati kasnije...web stranicu sam vec radio tako da mi to nije problem, planiram je raditi u dreamvieweru... ako ima tko kakvu dobru ideju slobodno je postavite...sve je dobrodoslo
gbijelic je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 09:16   #2
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
baza...hm neki mysql bi bio zgodan u kombinaciji sa phpom/css/html/javascript je "najlaksi" no postoji i puno drugih varijanti...tipa flash actionscript, asp...i nisam te bas svatio ovo oko ulaza

mc_fish je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2009., 14:12   #3
gbijelic
Premium
Moj komp

gbijelic's Avatar

ma to ce bit stranica tipa...30ak ponuđenih odgovora koje ce klijent odabrati te na temelju toga ce se izracunavati statistika i davati savjeti oko lijecenja

eto to je za pocetak pa cu je malo kasnije razraditi kad ovo napravim
Staro 26.02.2009., 00:16   #4
markaV
Premium
Moj komp

markaV's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor gbijelic Pregled postova
ma to ce bit stranica tipa...30ak ponuđenih odgovora koje ce klijent odabrati te na temelju toga ce se izracunavati statistika i davati savjeti oko lijecenja

eto to je za pocetak pa cu je malo kasnije razraditi kad ovo napravim
Sta god bude bilo, ako bude problema javi se pa cemo rijesiti.. Ako mozes birati jezik (nisam bas citao sta si sve napisao) onda izaberi ASP.NET i C#...i bazu MSSQL
markaV je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2009., 20:51   #5
gbijelic
Premium
Moj komp

gbijelic's Avatar

trenutno sastavljam pitanja koja ce bit, pa cijelu shemu koja ce davat statistiku oznacenih pitanja, kad to sve slozim pocinjem sa sastavljanjem stranice, pa se javim
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno