|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Chieftec gamer tower pukla ladica za disk
Imam gamer tower od chiefteca(onaj što sliči alienwareu) i otvorim ga ja neki dan. I samo probam da vidim kak radi i pukne samo od sebe,onaj držač za ladicu na disku i nikak da više onak škljocne i da se "zaključa" ladica. Strahota. Platiš puno a pukne samo od sebe... Ima tko kakvu ideju? Ako je bilo neshatljivo što je otišlo priložim vam slike sutra. http://www.chieftec.eu/images/highlights/giga/gx9.jpg znači ova tu gornja ladica,ispod onih za optičke pogone. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 29.10.2008. u 17:32. Razlog: Slike u thumb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Možeš uhvatiti disk na stranice na dosta načina. Na forumu se najčešće savjetuje onaj s olovkama i gumom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko sam ja njega shvatio njemu nije problem staviti disk u ladicu, nego ladicu u kućište.
![]() |
#5 |
Premium
|
Ovo što je zaokruženo je za recimo zaključavanje te ladice,onaj mali metalni dio.Kad mičeš tu ručkicu lijevo desno ona zaključa/otključa ladicu. E meni neće zaključavati ladicu. Nije meni problem staviti disk unutra nego zaključati ladicu jer sad je jedina stvar koja drži tu ladicu na mjestu hrpa kablova... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo imam ovo kućište i nije mi jasno kako nisi skužio ove dvije male rupice za šarafe sa strane ( vidi se na slici-tamo gdje se stavlja ladica) samo zavrni dva šarafa (oni standardni za učvršćivanje u kućištu) i ladica na mrda nikamo....i pogledaj da li ti smeta koji kabal kad stavljaš ladicu unutra jer inače neće sjesti kako treba tj. neće škljocnuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
-Zdravo ![]() -Sam problem sto ne mozes da zakljucas kavez, se svodi u tome sto nisi pravilno vratio kavez u leziste,( jedino sto mozes da provjeris da li su ove dvije zakacke dobro legle i ima jedna na gornjem rubu kaveza ) ![]() -Ako ti je nekim slucajem ispao onaj metalni cilindar (tesko u sto bas ne vjerujem) kao na slici (crveni kruzic br.1) ![]() -Da bi isti nadomjestio mislim da ti mogu posluziti metalni klizaci (crvnei kruzic br.2), znaci klizac, odgovarajuca matica i naravno malo maste. -Nadam se da sam ti bar malcice pomogao ![]() Pozdrav.
Cool Zadnje izmijenjeno od: elvaris. 06.11.2008. u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Nisam temu već dugo gledao. Puno hvala na iscrpnom odgovoru,pomoglo je. Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Evo imam pitanje o ovom kučištu. Koliko ima pinova Power LED kabel koji se spaja na matičnu? Dosad sam mislio da to nema veze, jer je tu neki standard, ALI, SHarkoon Rebel 9 odudara od tih standarda, umjesto 2 koji mogu na matičnu ima 3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Moj Chieftec takodjer ima 3,isto kao i frendov(tako da je moguce da i ovaj ima)...Odnosno,to su dvije zice,i onaj srednji konektor je "prazan". Ja sam taj srednji izrezao i spojio sam ova dva jedan pored drugog u maticnu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Bit će onda i meni rezuckanja jer vidim da imaš istu matičnu kao i ja lol. Još samo da taj HG šrot već jednom uveze BFGove grafe.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|