|
![]() |
#1 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
chieftek 420 w problem
..rijesio sam naknadno taj problem , ali imam nekako zelju da ga popljujem :clap: ![]() dakle.. kupio sam si ga , i rekoh super Isuse ..izgleda ljepo ![]() ![]() dodjem doma i stavim ga u komp..kad ono ..detecting ide i nista ![]() i nista ![]() i cackam ja ..dr*am po molexima skinem jedan od molexa s harda i evo ga .. rekoh odlicno :burn: promjenim i stavim molex s DVDa na hard i obratno i sve napokon proradilo :clap: cinjenica je da takvih problema s MSom nisam imao ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovo je prvi put da čujem za takove probleme s Chieftechom :confused: Tjah ... u svakom žitu ima kukolja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..starija garda
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Newbie
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: chieftek 420 w problem
Citiraj:
MS : goood : ![]()
Soltek 75FRN2-RL AMD XP 2500+ Barton @ 200 x 11 (zaključan) @ 1,5 V Extreme Volcano 12+ 2 x 256 MB Samsung DDR 400 DC @ (2,5-3-3-11) Leadtek A6600GT WD 800 JB 80 GB 8 MB cachea Cyber Drive 48 x 16 x 48 CD-RW LG DVD ROM 48 x 12 Chieftec 400W Coolermaster Cavalier CAV-T01 LG Flatron F720P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..starija garda
|
taj hard je inace u teskoj komi... i ionako cesto zapinje i steka sustav zbog njega radi se o legendarnom IBMu.. tko zna sto bi mogao biti razlog? ..ajmo ingenjeri.. sto se desava ?
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|