|
![]() |
#1 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Problem sa firefoxom - još jedan!
Pozdrav svima... Ovako, imam mali problemčić sa Firefoxom. Naime, na novi Aspire One sam instalirao Firefox 3 međutim svaki puta kada sam ga pokušao pokrenuti javio se slijedeći prozorčić: ![]() Pokušao sam sa nekoliko riješenja koja sam našao tu: http://kb.mozillazine.org/Could_not_...rity_component Međutim ništa nije pomoglo. Kod ovog riješenja sa permissions kaže da mi file koji se zove cert8.db ne smije biti read only, međutim u folderu sa profilom ni nemam taj file. Jel netko možda može kako pomoći? P.S. Probao sam instalirati verziju 2 i ta radi uredno, međutim odmah nakon updatea na 3 ovaj se problem ponavlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A fajl cert8.db. je mozda po defaultu hidden,stavi da vidis skrivene fajlove pa namjesti premissions za taj file.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nub azz pwnzor!
|
Nebi mogao vidjeti ni profil da mi se ne vide hidden fileovi. Tak da je to uključeno, al jednostavno ga nema... Eventualno ako netko ima firefox pa da mi možda stavi taj file u attachment? Da probam tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Profili nisu hidden. ![]() Portable Edition Tamo kaže da Restart the application. cert8.db will be recreated when you do so. Treba utvrdit zašto ne stvara dotični… |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nub azz pwnzor!
|
Da stvarno, probat ću sa portable napravit taj file. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|