|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pitanje za znalce, kako upogonit D-LINK DSL-321B & LINKSYS WRT54GL
imam jedan problem, imam navedeni router jedno vrijeme trenutno u kombinaciji sa uređajem Siemens C-010-I. Siemens je narihtan na tvorničke postavke, znaći apsolutno niš dirano po njemu, na LINKSYS-u narihtan PPoE. WAN & LAN & WLAN rade odlično. Danas sam kupio D-LINK DSL-321B modem. Problem je u tome kaj ne mogu/ ne znam upariti D-LINKa i LINKSYSa Probao sam samo preštekat D-LINK-a umjesto Siemens-a, ne radi. Složio sam PPoE na D-LINKu, LAN kabel piknuo u WAN port na LINKSYSu, e sad probao sam sa connection type na PPOE ista konfa kao i na D-LINKu, probao sam DHCP, neće raditi. Treba negdje router, bridge mod narihtat, ako da gdje? Kad složim PPoE na D-LINKu radi, ali samo jedan comp... probao sam i prije narihtat Siemens-a da radi konekciju(PPoE) ali nisam uspio, ne znam kaj na routeru onda pod WAN opcije narihtati, što ne znam ni sada... Pitanje je što treba sve postaviti na D-LINKu i što na LINKSYSu da bi to sve lijepo radilo? Unaprijed hvala znalcima, lijepi pozdrav ![]() EDIT: ISP je T-COM Zadnje izmijenjeno od: Igor_Zg. 05.12.2008. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
otkriven problem ![]() modem je bilo potrebno postaviti na bridge mode na router-u postaviti PPPoE, dakle radi na router mode i sada sve radi odlično i brže ![]() problem je bio što sam imao i modem i router u router modu i zato nije radilo ![]() ![]() EDIT: može lock ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|