|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Printer sharing problem
Printer mi je spojen na kompjuter koji je u jednoj sobi a ja imam laptop u drugoj sobi i htia bi sada da mogu s laptopa printat na taj printer ,imam Bnet internet ,jucer sam uspia to i proradilo je printa sam ,ali kada sam restartira kompjuter vise nisam moga ,problem je sta sam ja sve zivo pritiska i namista da neznam kako to ponovit nikako mi ne uspjeva ,a upustva s interneta nisu bas dovoljna npr ova http://lifehacker.com/software/step-...ork-309015.php radia sam po tome i nista se ne dogada . Prvo sam na kompjuteru namistia printer sharing i stavia ime Gprinter i sta sada trebam podesit na laptopu da mi to proradi ??? Je li trebam ici u NETWORK SETUP WIZARD kreirati mrezu ili odma na PRINTERS AND FAXES I TU PODESAVAT i naravno sta treba podesiti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na notebooku otvoriš radnu grupu i uđeš u stolni PC. Ako ti je printer sharean, trebao bi se nalaziti tu na popisu. Zatim na notebooku otvoriš Printers and Faxes i drag 'n' drop metodom povučeš printer sa stolnog PC-a, pričekaš da se instalira i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
laptop mi je na engleskom ,ali ta Radna grupa to je kao ono Computer network toga mi nema ,neznam kako to na laptopu vratit prije je bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radna grupa je workgroup. Da si rekao koje Windowse imaš, možda bi ti netko i pomogao...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
na racunalu na koji je printer spojen ukljuci shareanje printera, a onda na svakom kompuu mrezi udji u Printers u control panel, add new printer, network printer i lociraj ga na mrezi preko kompa na koji je spojen trebalo bi radit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|