|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Smrzavanje aplikacija
Pozdravljam, dakle imam problem sa smrzavanjem aplikacija... Npr firefox mi stane na 15ak sekundi i onda nastavi radit. Slicno i porable thunderbird (samo na ovom racunalu), Sad sam isa instalirat everest da vam mogu postat konfiguraciju, medjutim, on se smrzne cim se podigne. Kad se jedna aplikacija smrzne sve ostale rade uredno. U sistemskom logu nema nikakvih informacija. Inace je instalacija win XP, SP2 nova i originalna, tako da ne bi smjelo imat veze s tim. Dalje napravija sam test hardwarea burn in... ako to ista valja ne znam, al svakako kaze da je sve ok. NOD32 i Spybot kazu da je komp cist. Konfa je ASUS barebone, P4 3.0 GHz, 1GB RAM, integrirana grafa 9100P, HDD WD 200Gb. Napajanje unutra je nekakvih 230W. Eto ako imate koju ideju sta napravit, a bez reinstalacije windowsa jer je previse softwarea koji treba podesit naknadno. Zahvaljujem
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi provao izvrtit memtest za pocetak?PS.Koje je to napajanje unutra?Ovako po snazi bi rekao da i nije bas najbolje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Izvrtija sam memtest i jos neke testove za ostatak hardwarea i nijedan nije javia neki error. Sta se tice napajanja imam neke specifikacije... napajanje je ASUS i doslo je s racunalom. Originalno je...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|