|
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Stvar osobnog izbora I jedna i druga su dobre grafulje tako da nemraš fulati jedino možda Galaxy jer je na njoj tvornički Silencer (ako govoriš o pcie verziji)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam imao neko vrijeme u kompu leadtek 6600 običnu, i stvarno je tiha, po tom pitanju ne bih se uopće zamarao.... ono što me muči jesu po defaultu više frekvencije galaxy-a (525, 1050), pa mislim da je možda ipak brža... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Man
|
Na te frekve se clocka svaka tako da se sa tom razlikom ne moraš zamarati (jedino ako ne misliš clockati onda zemeš onu sa tvornički višim taktovima)
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Toncek je kupio verziju Galaxy-a koja je dolazila sa običnim hladnjakom, dok ove sa Silencerom su tihe, toliko jednostavno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve agp verzije dolaze sa obicnim hladnjakom. Moj vise nije bucan....skinuo sam ga pa opet vratio i sad je ko beba ![]() Mislim da se modeli sa silencerom zovu Glacier, dok silencer na agp verzije nije moguce ugraditi zbog hsi-a..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Osnovno pitanje je agp ili pci-e pa onda mislis li clockati i jesi li voljan mijenjati stock cooler na grafi. Ako su odgovori potvrdni, i kupujes pci-e onda bih ti skrenuo paznju na Gigabyte sa 2g garancije i katastrofalnim stock coolerom (bucan, na default freq temp do 80 C) te cijenom taman povoljnom da izmami kupnju Zalmana vf700-cu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
odgovori su negativni: ne mislim clockat ni modat... neznam koju ću verziju agp ili pcix--- ovisi o ploči koju ću uzet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Man
|
Ako mijenjaš i grafu i matičnu onda uzmi pcie makar nema neke razlike ali je pcie novija stvar (budučnost) te imaš dužu mogučnost zamjene (kada se agp grafe prestanu proizvoditi)
"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" Zadnje izmijenjeno od: Broken Arrow. 07.07.2005. u 23:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|