|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
(riješeno) Nemam slike, mouse+key nemaju struje
znaci jucer mi brat nesto surfa na pc,kaze da mu se pojavio neki brojac i da ce se mozilla zatvoriti. On nakon toga restarta pc i vise mu nema slike na monitoru jedino se izmjenjuje "analog" //"digital" natpis na misu i tipkovnici mi nema napajanja tj ne goru lampice ( mis je spojen na usb,tipkovnica na normalno) ne cujem nikakav beep tijekom paljenja do sada sam probao zamijeniti DVI kabel sa analognim ali i dalje nema slike probao sam staviti neki drugi mis/keyboard i promijenio kabel od napajanja sve bez rezultata. ako neko mozda ima neku ideju sto nije u redu molio bi neka kaze. konfa mi je : monitor: Samsung 931C Procesor: Core 2 Duo E6750 - 2.67 GHz (4 MB L2, 1333 MHz FSB) Maticna: ASUS Striker Extreme ( sa njom se dobije zvucna kartica) Memorija: 2x1024 Corsair xms2-6400,800MHz (4-4-4-12) Graficka: Asus EN8800 GTS 320 MB HDD: WD Caviar 320 GB Napajanje: Corsair VX 550 W Kuciste: Antec Solo Mis : MX 518 +obicna tipkovnica + 5.1 set logitechovih zvucnika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Za početak pogledaj kondenzatore na matičnoj ploči, možda su se neki malo previše napapali pa im škemba skočila. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo u slucaju da nekoga zanima,sve kvarove mi je prouzrocila 1 neispravna plocica rama Hvala svima na savjetima, pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|