|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Muke po ekranu smrti
E ljudi ovo mi fakat ide na živac već sam sve probal. Format, druge drivere, sve... Pazi ovo igram 6h LOMCA il Far Cry i ništa sve radi. Odem u windowse (XP pro) i slušam muziku u WMP il igram flash grice i blue srceen of death i neki minidump BLA BLA BLA... Kod winampa sve ok ne blokira mi se. Već mi je dopizdilo makar imam živce ko konj danas sam piso 10str u wordu i nešt se vrtilo u WMP i sve sam zgubio. Skoro je kanta letjela kroz prozor ( važno je naglasiti da je prozor bio zatvoren) !!! ![]() ![]() ![]() Konfa: P4 2.8 HT 1024mb 400mhz rama 80 SATA baracuda 120 PATA baracuda 9600 pro 128mb Mercury kobiant 400w PS punooooo ventilatora |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Meni smrdi da neka plocica rama je odsvirala svoje ... ili napajanje ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mem test i malo provrti da vidiš kaj je i usput odvrti i Prime95 torture, kladim se na RAM, ako nije onda neš na relaciji driveri ili IRQ VGA - Sound - neki uređaj ...
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Odvrtio sam sve testove za ram kaj imam koji su dosta novi. Prime 95 isto. Niš ne javlja. Napajanje nije ziher jer bi onda stalno zezo. Čisto sumnjam da flash ima neke veze sa napajanjem. Na pluči je sve onboard (audio, graphics, LAN) disejblano. Inače ploča je oriđiđi INTEL D865 GBF. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|