|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
daemon tools ili???
ovak jedno pitanje za bolje upucenije ljude od mene...posto mi se srusili windowsi krenuo sve ispocetka stavljat instalirat itd...e tako instaliro daemon toolse i sve 5...ali kad sam trebo mountat igricu pojavi mi se ova poruka Disk is not formated - windows cannot read from the disk.The disk might be corrupted,or it could be using a format that is not compatible with windows.. Uglavnom on mi mounta i napravi virtualni drive g ili f...ali kad kliknes na njega za pokrenut to svaki put napise a prije nije bilo problema radilo sve bez greske...Ajd ako zna netko u cemu je kvaka bio bi mu jako zahvalan....Hvala unaprijed!!!!:-) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To se događa samo s jednim imageom ili sa svima? Jesi li probao desni klik na ikonu u system trayu pa pod Emulation uključiti All options ON?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ma to se desava na cod 5 kopiro sve iso filove u jedan folder i kad hocu pokrenut igru nista...sa svim iso datotekama na codu se ta poruka pojavi...drugo jos nisam stigo probat...a ovo sam sve stavio na on i probo sam sa poweriso ali opet nista.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|