|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Brojač radnih sati?
Molio bih pomoc oko potrage za programom koji ce brojati radno vrijeme kompa (system up time) ...ali bitno je da svaki dan kada upalim komp ne pocinje brojati iz pocetka,vec nastavlja na ˝radnim satima˝ od jucer...tako da se moze vidjeti radno vrijeme kompa unutar tjedan,mjesec i godine dana. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imaš u Everestu pod Operativni Sustav -> UpTime
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
da...ima...ali meni treba jedan program,koji ce biti zaseban,nece bti dio necega i namjena ce mu biti samo da mjeri up time...recimo od instalacije os-a pa do...kataklizme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
sve to stoji...ali everst mi jednostavno ne pruza informacije kakve trebam,nepotpune su i ne iskoristive...TREBA MI UP TIME BROJAČ...koji ce mi nakon svakog gasenja-paljenja unutar godine nastavljati brojati radne sate...a everest to jednostavno NE MOZE |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Da,tu imaš sve informacije. Nije direktno za ovu temu vezano, ali nek se zna. Iz nekog razloga, Everest ne čita ukupni uptime jednog operativnog sustava (Microsoft), nego odnekud vuče informacije za sve. Drugim riječima, meni piše da sam prvi put bootao u drugom mjesecu (što je točno) i da je ukupni uptime preko 260 dana od tada,što nije točno, jerbo garantiram da sam max bio 40 dana na xpima, ostatak je na visti. Plus kaj ima jedna caka, xpi mi fizički ne mogu vidjeti particiju od viste, jer se uopće ne nalazi u particijskoj tablici. Dakle, mora vući neke informacije iz BIOSa ,pa na temelju toga raditi kalkulacije.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Probaj System Uptime, mozes pregledavati i strojeve na mrezi samo se moras ulogirati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
Oglas
|
|