|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Handycam HDR-SR11E
kupio sam si ovu predobru amatersku kameru, nakon sto sam u istom tjednu vratio dvije slabije (neki kikiriki Panasonic i Sony SR10E), uglavnom odusevljenje je trajalo punih tri dana kroz koja sam samo snimao i svima isao na zivce, no medjutim kada sam nakon toga odlucio m2ts fajlove dekodirati u neki standardniji avi format shvatio sam da sam doslovno prinudjen koristiti Sonyjev Vegas 8.0 Pro, koji je meni laiku prekompliciran i vanzemaljski. moze li se jos sa necime poput adobe Premiere Pro CS3 renderirati avchd fajlove? takodjer posto imam E2200 dualcore pretpostavljam da ce trajati mnogo duze nego sa nekim quadcore procesorom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sa E2200 će trajati prilično duže nego sa nekim Quadom. Tu dolaze do izražaja sve njegove jezgre.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala ti coconut za drugi dio pitanja nasao sam rješenje sam, ono se zove Nero Vision 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa nisi baš našao neki super program. Nero Vision je prilično ograničen mogućnostima u odnosu na druge programe. Ono, s njime se mogu napraviti neke osnovne stvari, ali za zahtjevnije poslove bi trebao naći nešto jače od njega. Baci oko ovdje. Obrati pažnju na Capture/Playback popis http://video-editing-software-review.toptenreviews.com/
![]() |
#5 |
Premium
|
da, ovaj Nero Vision mi omogucuje da renderiram m2ts fajlove u mpeg-2 1080i sto je sve sto mi u ovom trenutku treba, za editiranje filmova cu koristiti Premier, potrebno mi je bilo samo promijeniti format datoteka. inace ne podrzavaju svi ovdje navedeni programi m2ts format. a Sony Vegasu mi istjece polako mjesec dana DEMO verzije koje sam dobio. covjek bi pomislio kada plati 1000€ kameru da bi trebao barem dobiti besplatan program. sto da kazem...to je Sony :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Sony je oduvijek bio poznat po tome da uz svoje kamere ne daje nikakav softver ili daje neke softverske poluproizvode bez obzira na cijenu kamere.
![]() |
#7 |
Premium
|
pa analogno tome bilo bi da se uz nVidiu Quadro daju demo verzije OpenGL drivera a za punu verziju treba doplatiti parsto U$D. ma neka. dok se moze piratizirati ne placam ja njihov lopovluk ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|