|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
firefox 3 deleting bookmarks
evo nikako ne mogu naći kako se pojedinačni bookmarksi mogu izbrisati. ne ide na onaj način, da se igram pod organize bookmarks ili delete bookmark. ništa se ne dogodi. htio bi srediti svoje bookmarkse i izbrisati one stare mrtve linkove, ali to mi ne dozvoljava. je li ima netko link ili objašnjenje kako to da riješi. žao mi je ako sam otvorio bespotrebno post, nisam uspio naći ništa na tu temu: Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja neke koji me ne trebaju vise opalim desni klik i delete?Ne znam u cemu je problem :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
How to Delete a Bookmark
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
pa problem mi je u tome što neki mrtvi linkovi neće da se izbrišu. npr neki link mscr....com neće nikako da se izbriše! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma ne mogu. sad sam sve ove što bi ih želio izbrisati mako u quicksearches dio bookmarksa. sa d kad idem organize delete quicksearches ništa se ne događa. isto i kad desnim pa del ništa ne postižem. da se razumijem sa nekim normalnim siteovima funkcionira brisanje, ali ovi su neki od k... i ne moguih maknut, a ful me nerviraju. to su neki od k... underground siteovi koji su mi se zaljepili u bookmarkse i neće da se maknu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|