|
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Treba vidit koji broj pakiranja imaju Semproni (isčitat sa neke detaljne slike) Pošto je vjerovatno #27648, znači isto kao i novi T/Applebredovi trebalo bi raditi, samo imaj na umu da rade na FSBu od 166Mhz, a 760MP/MPX službeno podržavaju samo 133 pa bi ti radili na 1.2Ghz (na kojih 1.0V ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ajde ak nađeš neku jeftini dual socket A ploču javi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo našao sam samo ovu, sve ostale su po 400$. Tyan S2460 tiger MP, AMD760MP, 60 ojra u švabiji. I dva 2200+ Semprona gore, ako oni ne idu onda valjda će de Duron/Aplle.. 1800Mhz dat modat u MP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta je ovo svi bi Tyan S2460 ?! alo ljudi ploča je mrak ali pažnja nekima (čitaj CatKiller radi sa običnom memorijom u prva dva DIMMa) a nekima radi samo sa nekom memorijom i to ECC Reg. i još k tome ne svakom ... i BTW ploča je jako izbirljiva što se tiče grafičkih iz iskustva (na ploči ne radi večina 8500 9100 kartica, Gainward G4 Ti 4200 GS, Gainward G3 Ti 200) ali zato evo radi mi G4 Ti 4200 Leadtek A250 ... mislim da ne bi bilo ploča ne valja, jer nema slike na ekranu ili neće postat radi memorije ili tom slično ... mislim Tyan je Tyan ali eto ova ploč je izbirljiva ...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vidio sam u jednom Vidi-u su testirali dva MP2800 na MSI K7D Master ili tako se nešto zvala MBO. Mislim da je to bilo pred godinu ili tako nešto i to je onda bilo najbolje bazirano na 760 chipsetu. Imali su uz nju na testu i Asus ali nisu veći hladnjaci išli gore zbog kondenzatora. Baš me zanima tko je bio dobavljač za MSI!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
prvo : http://www.geizhals.at/ drugo: alo, jel to nunberg ? E slušaj oajdo odi na http://www.geizhals.at/ i nađi jednu Tyan S2460 u najjeftinijem dućanu, kupi to i kada tebi dođe doma pošalji po nekom vamo. treće: alo CatKiller oš ti tu ploču ili nećeš, evo meni stigle dvije ![]() eto tako sam ja nabavio ploće. Lik bi skoro treba Vamo pa bi ga mogu upitat jel mu se da još koja teglit, ako on ide ovamo za 7 - 8 dana, jer ako ide prije niš jer niti pošta u Deutschland nije niš brža od naše, dok to stigne do njega, pa on plati pa nosi vamo ...
![]() |
#10 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Freek ovo ti je dobra ideja. Ak uspiješ to realizirati javi kako funkcinira. To bi i meni bila dobra prilika da nabavim novi komp i to sa 2 procesora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
B, ne diraj ti moja Ć i Č ja to ovako okolo slažem radi estetskih razloga i ravnoteže u kompoziciji, mislim jesu meni razrednice predavale Hrvatski sve redom, od 1 osnovne do 4 srednje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|