|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Iphone 3GS T-Mobile pretplata na ''i'' tarifu
Gledam malo te ''i'' tafire i stalno razmisljam postoji li kakva fora ili je racunica jednostavna.... dakle tarifa i300 (pola godine je po 150kn), nakon toga predjem na tarifu i150 sto znaci da je to 24x150kn+900kn uredjaj u startu= 4500kn s tim da se drzim zadanih troskova koje omogucava tarifa... bio sam u par T centara i svaki djelatnik ima svoju pricu... dali 300min znaci doslovno 300min razgovora ili... (sto znaci 5 sati razgovora prema svim mrezama..) moze li se nepotroseno prenositi u drugi mjesec.... sve se nekako bojim da mi nebi na racun natovarili jos nest ![]() podatkovni paket od 2GB mi djeluje OK..i mislim da bi to trebalo biti sasvim dovoljno za cijeli mjesec (malo surfanja, mail...bez youtuba i downloada!).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Minute se koliko znam ne prenose, ali kako ne, natovarit će ti još radijsku frekvenciju i uspostavu poziva 25 lp. EDIT: Citiraj:
Ne kužim ljude koji cijenu pretplate uračunavaju u konačnu cijenu mobitela. Vi te novce trošite: na razgovore, SMS, MMS, surfanje, u slučaju itarifa i Visual Voicemail te ostale usluge. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.....
|
Može se prijeći nakon 4 plaćena računa na prvu nižu tarifu. Ne da mi se sad tražit na njihovoj stranici, ali neki su već pisali o tome: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83025 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
sve 5....eo odlucio uzeti 3GS 16GB (boja nebitna) i naravno da ga nema nigdje (Vukovar, Vinkovic, Osijek)....i treba doci za cca mjesec dana super ![]() nije bitan kapacitet 8, 16, 32....sam da je GS...i ne daje mi se preko 1000kn+pretplata |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
da, no onda mu je uređaj 3100 kn(flex150) ili 4000kn (flex 60) i još plaća 50 za data paket, no dobro, naći će si što mu odgovara, meni nije jasno kako svaki puta kada slože nove tarife za iPhone, guraju ovo: WLAN 'NEOGRANIČENO' a radi se o 1h/dnevno za tarifu 150, a ni najveća tarifa 500 nema neograničeno , već samo 3h/dnevno. Koja je svrha? da onda kasnije kada dođe netko tko nije u ugovoru tražio mala slova već se držao reklamiranog ''neograničenog'', ostavi koju tisuću kn više t-comu prvi mjesec? ![]() ![]() no ništa novo, ista stvar i prošle god: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=168
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 14.08.2009. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
cek, cek, ovo je nesto novo....znaci imam pravo SAMO 1h dnevno..a sta ako budem 2 sata....jel mi onda drugacije racuna (naplati) nebi bas volio racun od 1000kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
sad mi vise nista nije jasno ![]() ako uzmem i300 imam 2GB prometa i kako ih ja mogu koristiti?! to ''neograniceno'' znaci 30h mjesecno...e sad...kak je to rasporedjeno..svaki dan 1h ili ja to mogu ispucati u par dana, pa mi se nakon toga racuna po nekoj drugoj tarifi ? znam da uvijek sve treba uzeti sa rezervom kada je u pitanju ''T'' ![]() mislio sam da je ta i300 sasvim solidna....300min razgovora (meni dovoljno) i 2 gb prometa (meni dovoljno)....i cisto zbog toga sto ne moram iskeshirati lovu za fon, vec platim dio a ostalo isplatim kroz mjesecne obroke a uz to imam i nesto razgovora i net-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#15 |
Premium
|
uf...ja pomislio da nema jos nekih caka.... jos samo da mi je naci iPhone ![]() narawno nama ga nigdje....cak ni 32GB (i da bude jos bolje, sto se tice placanja u T-u...nema kombiniranja gotovine i kartica...ili jedno ili drugo..nema shta, stvarno su fleksibilni ..) bio danas u Os i cekao 45min i na kraju otisao....a prije toga u VK cekao jos malo i vise da bi mi rekao kako vise nema uredjaja i da nema kombiniranja placanja SVAKA CASE T ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ulazi u cijenu zbog toga sto ti MORAS plati 300kn bez obzira da li to i potrosis. Izracunaj si tarife, mene ip kosta cca 7000kn (-800kn bodova iz +cluba) sa tarifom i300. Uzmi sad cijenu cistog ip od cca +7000kn pa ces vidjeti da je zbog toga i snizena ulazna cijena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.....
|
Ako ne trošiš toliko čemu onda uzimati tu tarifu? Glupo je kupiti iPhone a da ti zapravo ne treba i ako ga ne koristiš kao što je zamišljeno. iTarife su drukčije - ne trošiš iznos tarife nego plaćaš usluge koje ulaze u istu, a ako više potrošiš toliko više platiš. Osobno imam Flex Obitelj 300, iPhone sam platio 898kn (ne 7000), a mogu iskoristiti 600kn/mj sljedećih 6 mj (bila je akcija u prosincu 2008. uz produženje ugovora na 24 mj). Kod Flex tarifa nepotrošeni se iznos prenosi u sljedeći mjesec. Cijena od 7000kn nije realna cijena uređaja već prisila na vezanje ugovorom jer u svakoj zemlji koja ima iPhone u ponudi mora biti i otključanih modela - u Italiji su cijene nešto niže - 500, 600 i 700 EUR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
a kak ide to sa koristenjem ''hot spotovima'' ?! eo konacno dobio svoj primjerak iPhone-a ![]() dali ja mogu sada normalno surfati gdje god se nalazio i lagano trositi 2GB ili? sorry na mozda glupim pitanjima ali nebi volio neki ludi racun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako imaš signala, surfaj 3g, to ti je tih 2 Gb, nikakvi sati.. I ne brini se, ako ne gledaš 2 sata youtube na dan, nema teorije da ih potrošiš samo surfanjem.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|