|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Nero 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li instaliran još kakav program koji pristupa snimaču? Jesi li probao druge medije ili zamijeniti IDE kabel?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() hmm... drugi programa koji pristupaju nemam drugi medij misliš možda neki eror bna cdu pa drugi cd ( probano) sad nisam probo na dvd pržit jer djabe mi to ![]() zamjenit IDE kabel hmm budem probo ![]() ![]() EDIT: haha nemam drugi kabel al sumnjam da je do tog jer čita sve ok sad zašto ne prži ? nema ulja ? ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.11.2008. u 18:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
onda sam našo VERBATIN(kako već) CDRW i eto spržio mi sve ok radi... sad čudno mi je zašto neče na ove CDe marke neke pitaj boga SKC link->www.skcmedia.com jel može tko objasnit ? zašto ne prži na SKC ? il to ona stara objašnjava " ...kolko para tolko muzike " ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A ima nekih prza sta nece da prze odredene marke medija pogotovo ako su u pitanju takvi neki srotex,drzi se verbatim medija i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nero Portable ne preporučam pokretati tamo gdje je već normalno instaliran jer redovito zezne serijski broj pa se taj stari instalirani Nero više ne može pokrenuti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nene mislim kad/ako makne već instalirani naravno... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|