|
![]() |
#1 |
Intel Pentiumnaš 4-vretaš
Datum registracije: Sep 2008
|
Read Error
Znači piše error READ ERROR Ja frendu odnio cd i on extrackt i radi sve super,i donio mi je filme na dvd-ima i oni nerade,ali njih niti neče učitat a 'njavu oče. A probao sam neke cd i rad i neke dvd i oni rade. Dali zna u čemu je problem?? Dal je optički disk kriv??? Hvala! EDIT BY MOD: Ovo što si prije napisao se inače kupuje u trgovini, a ne prži se kod prijatelja. ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php Savjet za budućnost: pothitno mazni nekom klincu što ide 1. i 2. razred knjigu iz hrvatskog kako bi ponovio ono što si već odavno trebao znati. Znači imam Cd-dvd rom
Malo info o njemu: Znači piše error READ ERROR Ja frendu odnio cd i on extrackt i radi sve super,i donio mi je filme na dvd-ima i oni nerade,ali njih niti neče učitat a 'njavu oče. A probao sam neke cd i rad i neke dvd i oni rade. Dali zna u čemu je problem?? Dal je optički disk kriv??? Hvala! EDIT BY MOD: Ovo što si prije napisao se inače kupuje u trgovini, a ne prži se kod prijatelja. ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php Savjet za budućnost: pothitno mazni nekom klincu što ide 1. i 2. razred knjigu iz hrvatskog kako bi ponovio ono što si već odavno trebao znati.
rlly bored.... opel tigra in my mind Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.11.2008. u 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
ok,hvala ubuduče to radim ali dal je rom kriv ili nekaj drugo a cd nije izguljen novi cd
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
LG inače baš i ne voli Traxdatine DVD, tj. općenito sve s Ritekovim slojem, a kod nas ih ima najviše na Traxdati tako da to izbjegavaj. Jesi li probao neke druge medije? Uzmi bootabilni program memtest86+ i istestiraj memoriju. Ako sve prođe OK, dalje slijedi promjena svih IDE kabela. Uzmi 80-žilne flat kabele (ne round) i ne duže od 60 cm.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
thanks bum to probal,a ak ne frend mi bude prodal novu pionner-ku
|
|
Oglas