|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Vista i roštanje po disku
Indexing isključen. Disk defragmentiran. Kada ulazim u windowse ili u neku zahtjevniju aplikaciju ili igru moram cekati dobrih 15 minuta da išta mogu raditi jer hard na lapu luduje..točnije..melje i melje, i melje..rekao bi da je kanta od compa, ali lap je stvarno odličan (ovaj iz sig-a), t7700, 2gb rama, disk 160gb, vista buisness. Skeniran je antivirusnim, tema na classic, skeniran s anti spywareom, pogašeni neki procesi iz startupa..jedina stvar je ta da je na disku samo slobodno 10Gb. Izluđuje me taj disk i kada mi sve uspori..a nemogu maknuti vistu jer mi treba za posao..
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Pogledaj si pod disk defragmenter i slicne programcice da ti nije koji na automatskim postavkama tj da se sami aktiviraju. Ja sam inace odustao od zivciranja oko kopajuce Viste jer stvarno nema smisla. Kad se odluci rondat po hardu ronda bez obzira na sve i mos se je#@t. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ja sam vistu(home premium) na leptopu smirio tako što sam isključio indexing sistem restor i još par servisa pogasio sa vista menagerom ![]() power bateriju sam na balanced stavio ![]() i sp2 betu sam stavi..bez problema furi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma nije, ram u biti i nije previše zauzet..70% max Najgore mi je kada mi se žuri nešto obaviti..upalim lap, i moram čekati da on svoje promelje..
![]() |
#6 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
To ti je Superfetch. Da ga isključiš u Start search bar ukucaj services, u services nađi superfetch funkciju, prvo je stopiraj (status - stop), pa kod Startup type odaberi disabled. Onda pobriši sve iz foldera Windows/prefetch.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|