|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Video sa Youtube nejednakih glasnoča ???
Skinuo sam dosta video (avi) clipova sa youtube i htio bi ih sve spojiti da budu jedan Avi fajl ali je problem šta su nejednakih glasnoča. Kojim programom mogu da im izjednačim glasnoče i da ih spojim u jedan Avi fajl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Većinu stvari možeš sa movie makerom + virtualdub-om... Ako imaš viška novaca, tu je odličan sony vegas studio! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
|
Evo sad sam prvi puta instalirao "Sony vegas pro 8" te bi molio pomoć. Umetnuo sam video sa file/import/media i odvukao ga dole u traku. Na lijevoj strani ima klizače Vol i Pan. Pomakao sam Vol udesno i zvuk se pojačao ali sad je problem nikako da pronađem kako sad taj obrađeni video spremiti u isti format Avi. Kad idem file/save on mi nudi samo nekoliko formata kao šta su veg i aaf. Nigdje nema avi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Evo sad sam instalirao još i programe "Ulead video studio 11", "Video edit magic 4" i "Cool edit pro". Da li neki od navedenih programa ima mogućnost da mi normalizira zvuk 3 video clipa na isti nivo (npr. na vrijednost 90) Ako može, objasnite mi kako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Evo pogledaj, gdje je tu AVI http://img110.imageshack.us/img110/2083/62073078ik6.jpg http://img110.imageshack.us/img110/6...jpg/1/w564.png mod: velike slike ubuduće stavljaj kao link. Zadnje izmijenjeno od: Costa. 25.11.2008. u 18:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
To je "Sony vegas 8 pro" |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Ima audio izbornik ali nisi pročitao moje pitanje na početku. Nije meni problem podesiti glasnoču jednoga video clipa. Pošto imam više različitih video clipova moje pitanje je bilo "Kojim programom mogu da im izjednačim glasnoče" |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|