Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.02.2010., 18:18   #1
Sinisazg
Premium
Moj komp

Sinisazg's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Thumbs up Auto show Geneva 2010 (4.3-14.3)

Od 4.3 do 14.3 je auto show u Genevi.

Da li postoji kakav organizirati odlazak preko neke agencije busom?
Sinisazg je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2010., 18:23   #2
Mad_Duke
Guest

Nisam čuo za ništa. Raspitaj se. Iako to baš i nije neka mala udaljenost!
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.02.2010., 19:18   #3
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Nisam čuo za ništa. Raspitaj se. Iako to baš i nije neka mala udaljenost!
na audi forumu idu decki sa kombijem
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2010., 23:23   #4
Sinisazg
Premium
Moj komp

Sinisazg's Avatar

Nasao sam preko jedne putnicke agencije, put avionom na 1 dan, cijena 2250kn! Nisu normalni
Staro 24.02.2010., 01:02   #5
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ma gluposti... Sjedni u auto, ranom zorom i zaleti se... Put je cca kao i do Frankfurta jerbo je to skroz iza uz Francusku granicu... Stari i ja cemo se zaletit, kad su vec pohebali nas auto show...
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 10:08   #6
Mad_Duke
Guest

Za jeftine avio karte si pogledaj ovdje
http://www.skyscanner.net/

Direktno iz Zagreba nećeš naći. Ali si možeš naći najvjerojatnije negdje relativno jeftino sa presjedanjem (što možeš iskoristiti za razgledavanje još jednog grada, odnosno dva ako bi išao tamo i natrag različitim rutama)
  Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 10:25   #7
lit
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Autom ima 9 sati i 30 minuta... Cijena puta 213 Eura: uključeno gorivo, autoceste.

Avionom povratna karta (po osobi dakako): 1277 kuna Lufthansa, Zagreb-Munich, Munich Geneva. Otprilike 2 i pol sata putovanja.

Bez obzira koji način uzeli da li vi mislite tamo prespavati ili se odmah vraćate ?
lit je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 10:48   #8
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ovo idem pješice vidjeti..,di je flamethrower?

http://autoklub.jutarnji.hr/tuning/p...Autoklub.hr%29
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 14:05   #9
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Nije loš, ženi za na plac otić recimo...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 14:16   #10
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Evo, ponuda sjela ko naručena 1299kn

http://www.jutarnji.hr/jutarnji-list...tinije/585441/
Matth€w je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.02.2010., 14:24   #11
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Moram ponijeti bijeli sako,možda se i udam na sajmu žena,pardon,auto-va. 1299kn,da mi je vidjeti raspored za godišnji samo vrag me odnio ako neću otići i ispaliti 1000 slika. Auta..yes,no..
Staro 24.02.2010., 14:26   #12
Mad_Duke
Guest

A čuj. To ti je kao i uvijek dvosjekli mač.

Pozitivno
Za relativno nisku cijenu dobiš ono kaj ti piše

Negativno
Nemaš priliku vidjeti nikaj drugo.
  Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 14:30   #13
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

sto se mene tice,nemogu godisnji dobit tako da necu ici gledat ono sto nemogu kupit i onu sto nemogu hebat ..
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 14:46   #14
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
ajde, ko bude iso neka poslika i pukne ovdje link na neku galeriju.

btw, neka poslika i kokosi
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 16:38   #15
Sinisazg
Premium
Moj komp

Sinisazg's Avatar

Citiraj:
Autor lit Pregled postova
Autom ima 9 sati i 30 minuta... Cijena puta 213 Eura: uključeno gorivo, autoceste.

Avionom povratna karta (po osobi dakako): 1277 kuna Lufthansa, Zagreb-Munich, Munich Geneva. Otprilike 2 i pol sata putovanja.

Bez obzira koji način uzeli da li vi mislite tamo prespavati ili se odmah vraćate ?
Sa autom po toj logici se ne isplati ici. Ja sam se nadao da ce biti neki organizirani prijevoz busom, sigurno bi se popunio, a cijena bi onda ispala duplo manja.
Staro 24.02.2010., 17:02   #16
Mad_Duke
Guest

Pa ima vas ovdje dosta. Iznajmite kombi i idite.

Ja sam tak sa devetoricom išao kombijem do Tallinn-a (Estonije) iz Veszprema (Mađarska) pa nas je ispalo 115 eura karta po glavi sa iznajmljivanjem, bengom i cestarinom. (a bili smo sve skupa ~12-14 dana)
http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-...69309_4903.jpg

PS: Ako se odlučite za ovo. Uzmite GPS. Mi smo skrenuli i fulali 50 km u krivom smjeru i skoro završili u Bjelorusiji
  Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 17:33   #17
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
sto se mene tice,nemogu godisnji dobit tako da necu ici gledat ono sto nemogu kupit i onu sto nemogu hebat ..
Bolje gledat ono što nemo'š jebat, nego jebat ono što nemo'š gledat.

BTW Šta je bilo sa tim ZG i BG sajmovima. Koliko se ja sjećam oni su bili naizmjenično. Jedne godine u ZG, pa iduće u BG i tasko redom. Gdje su oni nestali? Bio sam jednom u BG-u i sajam je stvarno imao šta pokazati, bilo je to prije jedno 5-6 godina.

Ako već ima dovoljno zainteresovanih zašto se ne pokupite u jedan auto vas 4-5 i fino se zaletite gore, podijelite troškove puta i to je to. Jeste da put traje oko 9 sati u jedno msmijeru ali ja to gledam samo kao još jedan plus. Zajebancija i tamo i ovamo. Tamo naći neki jefitniji hotel/motel i prenoćiti ako se već ima vremena. Sigurno izađe opet jeftinije od 150 € po osobi, a imate nezaboravan dvodnevni provod.
Staro 24.02.2010., 17:49   #18
Sinisazg
Premium
Moj komp

Sinisazg's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa ima vas ovdje dosta. Iznajmite kombi i idite.

Ja sam tak sa devetoricom išao kombijem do Tallinn-a (Estonije) iz Veszprema (Mađarska) pa nas je ispalo 115 eura karta po glavi sa iznajmljivanjem, bengom i cestarinom. (a bili smo sve skupa ~12-14 dana)
http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-...69309_4903.jpg

PS: Ako se odlučite za ovo. Uzmite GPS. Mi smo skrenuli i fulali 50 km u krivom smjeru i skoro završili u Bjelorusiji
E moj Prpicu, nisu svi ludi ko ti

Bilo bi puno bolje na ono sto sam ja ciljao, da je neka agencija organizirala prijevoz autobusom. To bi ispalo cirka 100 Eura
po glavi, a svi bi bili zadovoljni
Staro 24.02.2010., 19:51   #19
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
BTW Šta je bilo sa tim ZG i BG sajmovima. Koliko se ja sjećam oni su bili naizmjenično. Jedne godine u ZG, pa iduće u BG i tasko redom. Gdje su oni nestali? Bio sam jednom u BG-u i sajam je stvarno imao šta pokazati, bilo je to prije jedno 5-6 godina.
Listen carefully, because I'll say this only once: RECESIJA
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 23:29   #20
lit
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Teško da će se sad naći smještaj pred sami autoshow, a pogotovo teško pri samom dolasku tamo. Nije to lokalni događaj gdje dolazi 2-3 tisuće "lokalaca".
Od opcija mi nekako najbolje izgleda avion, a sigurno se najbolje isplati ako vas ima manje, sve iznad 3 ili 4 jest možda bolje ići nekim organiziranim auto prijevozom.
lit je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2010., 22:57   #21
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Listen carefully, because I'll say this only once: RECESIJA
U sferi Zagrebačkog Velesajma postoji jos od samog pocetka igra koja se zove "rekektarenje" najma izlagaca. Prvo je davnih dana pocelo s poljoprivrednim dijelom, a onda se bacio na ostale izlagace. Ako i nisi znao iz prve ruke, itekako je dobro dokumentirano i nije vezano samo za auto sferu.

Auto industija je najzahvalnija po tom pitanju naplate i velesajam vec niz godina nateze cijene zbog kojih mu je puno puta receno da nece biti "sljedeceg" i sljedeceg sajma. I to je vise manje konkretniji razlog izostanka a manje recesija, ma sto oni sluzbeno recitirali putem sredstava javnog informiranja.

Tesko je prozvakati pricu o recesiji kao razlog odbijenice, kad 3x manji Sajam sporta i nautike konstatira nakon svakog zavrsetka, da su manje vise svi izlozeni top modeli jedrilica, brodova i ostalih vodenih platformi dostatnih za primanje 2 partizanske eskadrile, uredno prodani i odma idu novim kupcima.

Za Genevu vise ne marim, jer nikad nisam bio vise razocaran stanje dizajna auto industrije
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2010., 23:04   #22
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Kako objasniti onda gašenje Infa Visage? Novac je morao biti problem, pa ne vjerujem da je IT publika nestala,doduše kvaliteta se već zadnjih par godina svela na turnire u PS2 i slično..jedan od najtužnijih svakako događaja kojih se nerado sjećam je gašenje Infa..Tamo sam redovito ubirao more kataloga,dok još nisam imao ni internet ni ništa..1997 još..i ranije ako se ne varam..za ATi Rage II+ DVD ( i kasnije Xpert@Play )

http://www.zv.hr/press/display_hr.cf...-03x01_hr.html

Zadnji,37 ako se ne varam..
Staro 13.04.2010., 23:17   #23
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Kako objasniti onda gašenje Infa Novac je morao biti problem, pa ne vjerujem da je IT publika nestala,doduše kvaliteta se već zadnjih par godina svela na turnire u PS2 i slično..jedan od najtužnijih svakako događaja kojih se nerado sjećam je gašenje Infa..
Novac je uvijek problem

Samo je pitanje s koje strane i u kojoj mjeri. Info sajam ne pratim duze, ali se itekako sjecam gorkih rijeci izlagaca na dizanje cijena ZV-a. Ako si ikad upoznao ijednu osobu izlagaca iz bilo koje sfere, onda ce ti reci koje su to igre. Dizanje cijena po volji; nagle izmjene bez najave i slicne makinacije. Godinama se tu zuc prolijevala na temu stalnih dizanja cijena. Mnogi veliki igraci koji bi i mogli platiti iz principa nisu htjeli placati takve cifre. Kombinacija inachenja izlagaca i blefa od strane ZV-a.

Dosta tradicionalnih sajmova nevezanih za ZV, koji kulturom navike postoje u ZG-u, rade pauzu vec dugo vremena i nije kod svih uvijek novac u pitanju. Ali Auto sajam koji je svake godine imao sve top modele rasprodane jos za trajanja sajma (nas zahvalni mentalitet pokazi se pred susjedom) bi bio zadnji sajam koji bi se vadio na recesiju. Nauticare sam ti vec spomenuo koji mogu 20x skuplje artikle uredno izloziti i jos im naci kupce u doba mracne recesije

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Tamo sam redovito ubirao more kataloga,dok još nisam imao ni internet ni ništa..1997 još..i ranije ako se ne varam..za ATi Rage II+ DVD ( i kasnije Xpert@Play )
Eh, to su neka druga vremena. Danas se vise industrije nazalost nema razloga tako obracati. Danas su katalozi mahom kao isprint zivecnih namirnica tjedne ponude nekog trgovackog centra. Zadnji Panasonic prospekt koji sam otvorio izgleda upravo tako

Povode se webom kao ogledaom svih prezentacija i koliko ima je zahvalna ekologija na tome - kreativnost i osjecaj prezentacije bas i nisu.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2010., 06:26   #24
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Ili je samo navodna "rasprodanost" ultra-super-tajnim-007 kupcima uvjet i magnet da se privuče obična svita,more ljudi,raja,kako god hoćeš i da svi plate ulaznicu i dive se barci koju je kupio tamo neki NN barba.

Eh,ima i tu tona bullshita Visage,kao da ne znaš. Ajmo mi lijepo reć narodu da su najskuplji rasprodani,i tako uredno iz godine u godinu, efekt "vrlog susjeda" nam je poznat,i rezultat je odlična posjećenost Boat showa..sve do jednog puta,kad će biti kriva recesija.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 14.04.2010. u 07:33.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno