|
![]() |
#2 |
Guest
|
Nisam čuo za ništa. Raspitaj se. Iako to baš i nije neka mala udaljenost! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma gluposti... Sjedni u auto, ranom zorom i zaleti se... Put je cca kao i do Frankfurta jerbo je to skroz iza uz Francusku granicu... Stari i ja cemo se zaletit, kad su vec pohebali nas auto show... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Za jeftine avio karte si pogledaj ovdje http://www.skyscanner.net/ Direktno iz Zagreba nećeš naći. Ali si možeš naći najvjerojatnije negdje relativno jeftino sa presjedanjem (što možeš iskoristiti za razgledavanje još jednog grada, odnosno dva ako bi išao tamo i natrag različitim rutama) |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Autom ima 9 sati i 30 minuta... Cijena puta 213 Eura: uključeno gorivo, autoceste. Avionom povratna karta (po osobi dakako): 1277 kuna Lufthansa, Zagreb-Munich, Munich Geneva. Otprilike 2 i pol sata putovanja. Bez obzira koji način uzeli da li vi mislite tamo prespavati ili se odmah vraćate ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ovo idem pješice vidjeti.. ![]() http://autoklub.jutarnji.hr/tuning/p...Autoklub.hr%29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Moram ponijeti bijeli sako,možda se i udam na sajmu žena,pardon,auto-va. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
A čuj. To ti je kao i uvijek dvosjekli mač. Pozitivno Za relativno nisku cijenu dobiš ono kaj ti piše Negativno Nemaš priliku vidjeti nikaj drugo. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Pa ima vas ovdje dosta. Iznajmite kombi i idite. Ja sam tak sa devetoricom išao kombijem do Tallinn-a (Estonije) iz Veszprema (Mađarska) pa nas je ispalo 115 eura karta po glavi sa iznajmljivanjem, bengom i cestarinom. (a bili smo sve skupa ~12-14 dana) http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-...69309_4903.jpg PS: Ako se odlučite za ovo. Uzmite GPS. Mi smo skrenuli i fulali 50 km u krivom smjeru i skoro završili u Bjelorusiji ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() BTW Šta je bilo sa tim ZG i BG sajmovima. Koliko se ja sjećam oni su bili naizmjenično. Jedne godine u ZG, pa iduće u BG i tasko redom. Gdje su oni nestali? Bio sam jednom u BG-u i sajam je stvarno imao šta pokazati, bilo je to prije jedno 5-6 godina. Ako već ima dovoljno zainteresovanih zašto se ne pokupite u jedan auto vas 4-5 i fino se zaletite gore, podijelite troškove puta i to je to. Jeste da put traje oko 9 sati u jedno msmijeru ali ja to gledam samo kao još jedan plus. Zajebancija i tamo i ovamo. Tamo naći neki jefitniji hotel/motel i prenoćiti ako se već ima vremena. Sigurno izađe opet jeftinije od 150 € po osobi, a imate nezaboravan dvodnevni provod.
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() Bilo bi puno bolje na ono sto sam ja ciljao, da je neka agencija organizirala prijevoz autobusom. To bi ispalo cirka 100 Eura po glavi, a svi bi bili zadovoljni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Teško da će se sad naći smještaj pred sami autoshow, a pogotovo teško pri samom dolasku tamo. Nije to lokalni događaj gdje dolazi 2-3 tisuće "lokalaca". Od opcija mi nekako najbolje izgleda avion, a sigurno se najbolje isplati ako vas ima manje, sve iznad 3 ili 4 jest možda bolje ići nekim organiziranim auto prijevozom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
U sferi Zagrebačkog Velesajma postoji jos od samog pocetka igra koja se zove "rekektarenje" najma izlagaca. Prvo je davnih dana pocelo s poljoprivrednim dijelom, a onda se bacio na ostale izlagace. Ako i nisi znao iz prve ruke, itekako je dobro dokumentirano i nije vezano samo za auto sferu. Auto industija je najzahvalnija po tom pitanju naplate i velesajam vec niz godina nateze cijene zbog kojih mu je puno puta receno da nece biti "sljedeceg" i sljedeceg sajma. I to je vise manje konkretniji razlog izostanka a manje recesija, ma sto oni sluzbeno recitirali putem sredstava javnog informiranja. Tesko je prozvakati pricu o recesiji kao razlog odbijenice, kad 3x manji Sajam sporta i nautike konstatira nakon svakog zavrsetka, da su manje vise svi izlozeni top modeli jedrilica, brodova i ostalih vodenih platformi dostatnih za primanje 2 partizanske eskadrile, uredno prodani i odma idu novim kupcima. Za Genevu vise ne marim, jer nikad nisam bio vise razocaran stanje dizajna auto industrije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Kako objasniti onda gašenje Infa Visage? ![]() ![]() http://www.zv.hr/press/display_hr.cf...-03x01_hr.html Zadnji,37 ako se ne varam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Samo je pitanje s koje strane i u kojoj mjeri. Info sajam ne pratim duze, ali se itekako sjecam gorkih rijeci izlagaca na dizanje cijena ZV-a. Ako si ikad upoznao ijednu osobu izlagaca iz bilo koje sfere, onda ce ti reci koje su to igre. Dizanje cijena po volji; nagle izmjene bez najave i slicne makinacije. Godinama se tu zuc prolijevala na temu stalnih dizanja cijena. Mnogi veliki igraci koji bi i mogli platiti iz principa nisu htjeli placati takve cifre. Kombinacija inachenja izlagaca i blefa od strane ZV-a. Dosta tradicionalnih sajmova nevezanih za ZV, koji kulturom navike postoje u ZG-u, rade pauzu vec dugo vremena i nije kod svih uvijek novac u pitanju. Ali Auto sajam koji je svake godine imao sve top modele rasprodane jos za trajanja sajma (nas zahvalni mentalitet pokazi se pred susjedom) bi bio zadnji sajam koji bi se vadio na recesiju. Nauticare sam ti vec spomenuo koji mogu 20x skuplje artikle uredno izloziti i jos im naci kupce u doba mracne recesije ![]() Citiraj:
![]() Povode se webom kao ogledaom svih prezentacija i koliko ima je zahvalna ekologija na tome - kreativnost i osjecaj prezentacije bas i nisu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
Ili je samo navodna "rasprodanost" ultra-super-tajnim-007 kupcima uvjet i magnet da se privuče obična svita,more ljudi,raja,kako god hoćeš i da svi plate ulaznicu i dive se barci koju je kupio tamo neki NN barba. ![]() Eh,ima i tu tona bullshita Visage,kao da ne znaš. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 14.04.2010. u 07:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|