|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Auto radio-USB-hard disk
Da li je moguće na auto radio sa usb priključkom priključiti prenosni hard disk?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
moguće je.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
al nebi to bas radio u autu zbog vibracija... IMHO... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Na kenwoodu 7xxx bez greške radi hard od 40gb... Navodno sa večinom headunita prijenosni diskovi rade bez probleme. Vibracije nisu problem
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Tu ti je pitenje koliko struje daje na usb. Imam slicni problem na dvd playeru koji nece pokrenuti 2,5" hdd, dok mi na kompu bez problema radi - samo s jednim usb-om.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Imam doma 2 usb diska. Jedan od 160gb koji ima samo usb, i jedan od 80gb koji ima usb ali i mali ulaz za struju tako da se moze spojiti na adapter. Tako da ako u autu bude problema sa strujom, takav bi mozda rijesio taj problem. Jedina stvar koju ja smatram mogucim problemom je hard od 100gb i jako mali displey na auto radiu. Neznam kome bi se dalo ici trazit odredenu pjesmu na 100gb glazbe. Jedino ako se radi o nekom autoradiu sa vecim LCD-om, pa da ide glazba i filmovi na hard. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
|
Kriste pa DVD zapunjen sa mp3icama mozes slusat do rekyavika i nazad ![]() a ne 100gb hard... Jos bi poginuo negdje dok trazim koju stvar ocu cut ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Recimo: 1. Ima 3" LCD, ali font kojim prikazuje sve informacije oko toga što trenutno svira ili playliste, je max 5, ako i toliko ![]() 2. Softver je pun bugova i totalno nedorađen pa najmanje jednom mjesečno treba resetirati cijeli radio jer ne želi odabrati drugi source osim radija 3. Neki video codeci nisu sinkronizirani s audio codecima pa slika kasni za zvukom. 4. Bez daljinskog se ništa živo ne može podesiti ( a o zamjenskom se može samo sanjati ) 5. USB stick s muzikom još nisam probao spojiti na svog, ali zadnji jeftini autoradio s USB-om koji sam probao je imao samo opciju punjenja USB uređaja, ali ne i reprodukciju s njih. Svakako isprobati takav uređaj prije kupnje. Koliko para toliko muzike. Sve u svemu, ja nisam razočaran sa svojim http://www.provision.co.at/seite.php...0&gid=9&search |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
|
imho, tu se ne stedi i nebi nikad kupio nesto takvog, a da je neki neprovjereni noname. Mene takve stvari nerviraju. Ba da mi autoradio nece izmedju sourca prebacit, pa iscupo bi ga na prvom semaforu i pogodio prvi kontenjer sa njim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The mighty pirate
|
Toliko puno vremena provodim u autu i tako sam zahtjevan da mi fakat treba autoradio koji će vrištat, "provali u auto i uzmi me" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
JDM
|
a yebiga onda ak tak mislis. onda je to za tebe super. a autoradio ti nitko nece ukrast ak skines prednju masku i imas alarm u autu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
The mighty pirate
|
Alarm nemam jer auto ne vrijedi tih para da u njega stavljam alarm, a maska mi se ne da skidat. U drugi auto mi je netko nedavno pokušao upast jer sam zaboravio skinut pločicu, a gore je Alpine. Sva sreća da je sve ostalo na pokušaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cuj malo ce se zesce namuciti da nadje plocicu... ja di god mogu skinem plocicu i super .
![]() |
#18 |
JDM
|
pa kaj ti je takav problem skinut pločicu i tutnut je u đep od jakne ili siknut ono bilo di u autu. U veceni slucajeva ce odustat jer moze misliti da se radi o nekom smecu tipa renkforce za 20€ ili alpineu koj kosa 500€, lutrija. Jos ak imas alarm u autu bas je neko lud da ide provalit za auto radio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Predivno, ajde opiši taj problem koji ste riješili. složili ste dodatnih 5V za USB ili nešto drugo?
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja sam spajao na Kenwooda HU 40GB hdd koji troši 0.5A i 250GB koji vuče 1A struje, Niti jedan nije radio makar smo dodali adapter preko upaljača 12V na 5V USB i preko njega dodatni kabel za napajanje HD-u. Niti jedna kombinacija nije uspjela. Kako ste to onda riješili da radi-jako me zanima jer sam probao sve opcije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
jel bi mogo radit WD passport 160 gb na mom JVC KD DV6202 ? ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ovdje je cilj nesto konstruktivno reci, objasniti i pomoci, a ne se sepuriti.
![]() |
#25 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A mene zanima koliko je vrijeme skeniranja recimo harda od 120gb, jer sam primjetio ukoliko ubodem stick a na njemu ima i drugih fajlova osim mp3-ica da je vrijeme dok pocne svirati daleko vece nego kad su samo mp3-ice gore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|