|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
DVD-R mediji
Pošto moram napraviti par backupa xbox igri zanima me koji su kolko-tolko kvalitetni mediji za uet cijene do 7-7.5kn. Nasao sam u Bacitronicu Verbatime za 7kn, jel valja to štogod? btw: di ima povoljno dvd*r medija za kupit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A i sam znas da je VERBATIM garancija da ne bus lupil srot medij, Videl sam u King-kompjutorima, Trax datu po odprilike 7,30 kuna (cake 10 komada) E sad finese, najbitnije je vjerojatno koji su ti drazi przilici,a nije iskljuceno da su to i isti mediji.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Uzet ću za probu 10-ak Verbatima pa ću vidjet kak bu radili na xboxu. 7kn je dosta niska cijena za Verbatime pa sam zato pital je to valja kaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
najjeftiniji Verbatim je u ZITu . 6.4kn kom. inace, susreo sam se s 2 vrste verbatima, jedna je "pravi" Mitsubishi proizvod (MCC), a drugi je neki uf... nemogu se sjetit imena. no isti proizvodjac ko i Gigamaster. Data technology, tak nekakvo glupo ime. ak kupis verbatim (10pack) i dobijes spindle u papirnatom omotu na kojem pise mitsubishi company, neces fulat. najbolji mediji u HR
![]() |
#5 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
all say Verbatim.... : goood : -ja ga uspio pronac za 8 u spindlu i mislio sam da sam napravio dobar deal... -ovdje u splitu ga nema ispod 15 ili 17... mozda i skuplje -ne sjecam se vise
![]() |
#6 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
ZANIMLJIVO JE DA IMAJU I DUAL LAYER MEDIJE NA TOM TVOM CJENIKU, je da su "MALO "skuplji ali ima Citiraj:
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 28.07.2004. u 13:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
(°_°)
|
Citiraj:
@Bruno ah, bolje i to zasada nego moje očekivanje, koje je bilo oko $20. Naravno, cijena treba bit jos najmanje 5x manja da bi kupio si prvi DL DVD ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
zakej kupovat ponovo DL, ja flashnem svoj 2500A na 2510 i eto DL. S obzirom da ce mi ipak vecina medija bit single layer, tab me brzina previse ne zabrinjava:-) a na medije bumo cekali,kaj je je... Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Verbatim je super medij po niskoj cijeni, znam da postoje 2 vrste s MCC i TY slojem, dako da ne mozes falit ![]() Od + medija meni su zakon Ricohovi kojih ima u Zagriji po 67kn/spindl 10kom 4X, i 72kn/spindl 10kom 8x |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
VERBATIM MEDIJI
Ljudi, ja sam bio u ZIT - u! Fakat imaju sve sto Verbatim ima u ponudi. DVD vam dodje u spindlu od 25 nekih 5 kn a u spindlu po 25 5 i pol. Super su! Sve sto sam sprzio vise je nego super. ZIT je u Zagrebu u Sokolgradskoj 31, to vam je kod Tresnjevackog parka, a telefon im je 3096 - 903! ![]()
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel tam još pekara na ćošku?
![]() |
#14 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
Nema vise pekare tam al je nekad bila, i to faaaaaaaakat dobra! Od Ismajlija Aljijlija je bila! Tayo juden podloga kod Verbatima jest na onim medijima koji su pastelne boje. Ima i njih u ZIT-u!
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Arita 4x DVD-R, 4kn/kom. Best buy. Zadovoljavajuca kvaliteta.
![]() |
#17 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Arita je shitara! Kupio sam ih jednom i nikad više! Od 10 komada nisu 4 fercerala. Bacen novac!
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
http://tinyurl.com/5qgva 100kom, Arita, tisak, 4x, DVD-R. Kvaliteta je zadovoljavajuca, kao sto rekoh.. Imam vec potrosenih 30ak komada i rade u svim stacionarnim DVD playerima i nisu krhke kao Princo i slicni jeftinjaci.
![]() |
#20 |
Night shift
|
Koliko sam vidio imaju istu podlogu kao Traxdata. Frend je snimio oko 400 kom. i za sad rade. Koliko će trajati vrijeme će pokazat, a za Princo 2x, 4x vrijeme pokazuje 1-2 g.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Onaj kaj se prodaje u Autronicu na spndlu je MCC podloga.
![]() |
#22 |
Night shift
|
U Autronicu nije kupovao već preko jednog tipa na veliko.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
I'm DEAD sexy!!!
Datum registracije: Sep 2002
|
Trebao sam bit detaljniji. Verbatim koji se prodaje u Autronicu ima MCC podlogu.
![]() |
#24 |
Registered User
|
![]() Ma kaj je vama ljudi VERBATIM je zakon. ![]()
![]() |
#25 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Malo detalja u vezi Verbatima! Definitivno najbolji i najkompatibilniji sa snimačima i čitačima. Ako snimač daje loše rezultate s Verbatimom, bacite ga i kupite novi. Snimač. Što se tiče pravog proizvođača, Verbatim DataLife Plus mogu biti ili Taiyo Yuden (kod TY... ili YUDEN...) ili Mitsubishi (kod MCC... ili MKM...). No, neki stariji mediji pod imenom DataLife (BEZ "Plus"), brzine 2x, 2.4x ili 4x su proizvod nešto slabijih proizvođača (CMC Magnetics ili RICOH), no samo uvjetno rečeno, jer su i to dosta solidni proizvođači medija. Tako je Verbatim DVD+R 4x istog koda (RICOHJPN R01) kao Traxdata ili Arita DVD+R 4x, ali je bolje kvalitete jer koristi pravu RICOH podlogu, a ne RITEK sa RICOH-ovim kodom. Također, Ridata ili Traxdata su također za nijansu kvalitetnije od "istih" medija pod brandom Arita, jer tvornica Ritek, koja ih proizvodi, pušta na tržište osim medija koji zadovoljavaju sve provjere ("A" mediji), i one koji se nisu baš iskazali kvalitetom ("B" mediji). Kod Arite su pretežno u pitanju "B" mediji, pa Ridata i Traxdata tu nešto bolje kotiraju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|