|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
(riješeno) Pržilica otkazala poslušnost
Imam Lite-on LH-18-A1P @ GL0J firmware I prije par dana je počela odbijati kopirati cd-ove i dvdove, bilo to copy ili snimanje .iso fajla. Kad počinje snimati, recorder state je active, za par sekundi recorder state je failed i kaze reset occured E:LITE-ON DVDRW LH-18A1P i odjednom je burning failed. Nero log je ovdje http://www.borisko.com/files/log.txt Dok kad idem na burn data cd ili data dvd, radi sve najnormalnije...to mi govori da nije pržilica neispravna, samo se nešto čudno događa. Probao sam nera 7 i 8...ista stvar. Ima li tko kakav pametan savjet? Hvala i oprostite na podužem postu ![]() EDIT: ispričavam se na krivom podforumu. hvala kaj ste premjestili, upravo sam skuzio. UPDATE: ne budi lijen, na drugom kompu sve radi (P4 stari stroj) Mislim da je problem negdje do ATA emulacije, (przilica je ATA) na ovoj ploci iz mojeg kompa (gb p35-ds3p) EDIT2: RIJEŠENO Ako ikome pomogne ubuduće, super. Instalirao sam opet Gigabyte GSATA/IDE drivere, "motherboard_driver_sata_gb_sata2raid.exe" i sad sve radi najnormalnije. Primjetio sam da je prije prepoznavao pržilicu kao SCSI uređaj, sad je normalno Prije su u Device Manageru bila dva Primary IDE i dva Secondary IDE, sad ih je po tri. Hvala Sultanu još jednom, odveo si me na pravi put ![]() Zadnje izmijenjeno od: borisko. 16.11.2008. u 14:34. Razlog: Riješeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Sultane hvala na pomoći, instalirao sam IDE drivere i sad sve radi. Hvala na trudu, cijenim to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|