Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.11.2008., 21:53   #1
kv200
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
wireless pomoc?

Situacija je ovakva...u zgradi u kojoj se spjama na net postoji vise AP...svi imaju isti naziv samo su drugi MACovi...e sad nekad kad se spojim na jedan AP net je jako spor a dok otiđem na drugi kat tocnije na drugi AP onda je dost brzi....analizirao sam malo mreze i na maojem katu dostupni su cak 3 AP u zgradi....
pa me zanima dal postoji koji program s koji bi se mogao konektirati na drugi AP....tocnije da mogu birati na koji AP se hocu spojiti?
Hvala!
kv200 je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 13:45   #2
simba
Premium
Moj komp

simba's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Krademo net ha? Pa program koji imaš sa karticom bi trebao to obavljati. Kad skeniraš njime mreže onda odabereš koju želiš i daš joj ime profila...
simba je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.11.2008., 15:13   #3
kv200
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
wireless

Citiraj:
Autor simba Pregled postova
Krademo net ha? Pa program koji imaš sa karticom bi trebao to obavljati. Kad skeniraš njime mreže onda odabereš koju želiš i daš joj ime profila...
krivo si me shvatio...u zgradi postoje 3 AP koji idu na isti router...e sad na nekom katu je brzi a na nekom sporiji ovisi o prikljucenim korisnicima....e sad sam ja analizirao mrezu i dosao sam do MAC adresa AP...sad neznam kako da odaberem drugi AP...jer mi se spoji na onaj AP koji ima najaci signal...Imam intelovu wireless 3945ABG i na njoj nemam mogucnosti upisati MAC adresu AP...

i ovo je vrlo nisko sto osudujes ljude da kradu net a mozda bas ti krades net!
kv200 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno