|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
(riješeno) Limited Connection gremlini
Ovako imam problem, router mi je u drugoj sobi, siemens se555 koji je u always on modu i wlan je ukljucen. E sad preko laptopa bez problema sam podesio pass itd da se spajam bezicno i internet i sve radi bez beda. Ali preko pc me muci, imam onaj siemens usb adapter, i pise spojeno ali limited connecti, znate onaj usklicnik kad stoji na malom kompu, i ne mogu nijednu stranicu otvoriti. uglavnom vrti akvajaring adress i javlji limited, ako ukucam manualnu adresu u ip tcp onda javi ikonica da je spojeno ali i dalje ne mogu otvoriti nijednu stranicu. Pa koji vrag, i nije samo tak bezicno problem, nego mi se javljao i kad je router bio spojen preko mrežne kartice. Tako da eto laptop radi bez beda xp sp2, dok na pc-u je xp sp3 i ne kontam više šta da podešavam jer ocito je neka greška ko os-a ili cega, tako da help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
dok upišeš manualno ip adresu, dal upišeš i DNS? trebaš i njega upisat.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne upišem dns, ono na laptopu mi automatski hvata adresu, znaci treba dns obavezno kad se stavlja manualna adresa? Koji su t-com dns-ovi? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
podesio dns, pise spojeno ali stranice se ne otvaraju nego odmah adress not found za svaku prikaze u ff. Poludit cu. Jel bih trebao dns-ove upisati mozda i u router? uglavnom ne ide mi u glavu zaštopreko laptopa radi dok preko pc-a ne, sp3 zahebava ili me cijeli os zahebava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Riješio, bio problem u sp3, cim sam maknuo proradio, ocito nešta sa driverima kompatibilnost od siemens usb adaptera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|