|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Problem sa z2300
Pozz ljudi,evo nedavno sam uzeo z2300,i moram reć dobri zvučnici nema šta,dok su bili na integriranoj zvučnoj redovno bez problema išli do kraja,ali sada kad sam uzeo audigy SE idu malo više od pola kada počinju krčati i pojavljuju se smetnje...pa me zanima da li je to do equalizera ili nešt drugo...ako je do equalizera kako da ga "uštimam" da radi kako treba bez tih smetnji...ili je to jednostavno možda do zvučnika pa ne mogu podnijet to?? unaprijed hvala na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
U heben problem. Nemozes odfrljit pot do kraja. Mozda zato sto je na integrusi volume control bio na neznam 30%? Tak nebitno. Zvucnici siguran sam mogu svirat isto kao i prije. Problem je u tebi. Nemoze okrenut do kraja zvucnike... Omg... Vec vidim novu mjernu jedinicu. Kolko ti buke dizu zvucnici? Pola potencimetra ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nekuzim kako mozes ocjenit jacinu zvuka po potenciometru?? To mi nejde u glavu. al dobro. Sa zvucnicima i zvucnom ti je sve u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
koja provala..LOL Pa nije stvar pojacanja na potenciometru, nego glasnoce koji zvucnici proizvode..ali ti naravno nisi primjetio da je podjednaka, nego tebe samo jebe sto ne idu do kraja..i onda te sigurno zezaju klinci iz kvarata kako imas z2300 i ne mogu ti ici do kraja..Koja LOLČINA.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo da se ubacim u ovu temu jer mi je druga lockana gdje sam prosli put raspravljao o svojem problemu sa zvucnicima. sateliti mi rade, ali mi jedan channel ne radi, jack sam promijenio. stari je odnio nekom liku u servis zvucnike dok mene nije bilo i sad mi kaze da lik kaze da je oslo pojacalo i da bi popravak kostao 500kn. ja tim danasnjim majstorima u svom kraju bas ne vjerujem, pa bih vas molim za vase misljenje. dali stvarno moze otic pojacalo s time da jedan channel radi a drugi ne? a jos nisam siguran da bih dao 500kn za taj popravak kad novi dodu cca 1200kn a ovi su vec 2 godine stari hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Omg ,cim sam procitao prvi post , znao sam slijed odgovora. ![]() ![]() @yoga-frog Zvucnici rade i dalje probaj oduha ![]() P.S. pusti ove mamlaze,jedva cekaju ovakve stvari ![]() @A.J. Naravno da moze izgorit izlaz. Izlazi kostaju od 100 do 600-700 kuna bez rada. E sad,koliko koji serviser naplati svoj rad,to je druga prica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo stigli zvucnici doma, sestra isprobala kaze da radi. na kratko sam se cuo sa starim, uglavnom kaze da mu je ovaj nes lagao pa je stari popi*dio i rekao nek se jebe sa 200kn. reko sam vam da se tim "majstorima" ne moze vjerovat, a naso je krivoj osobi lagat (stari je ko detektor lazi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|