|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
AMD 64 mobile 3000+
"AMD today further expanded its family of low-voltage mobile processors designed to offer outstanding performance, security and true mobility for thin and light notebooks. The new Mobile AMD Athlon™ 64 processor 3000+ for thin and light notebooks enables a powerful 32-bit computing experience today with a seamless transition to 64-bit computing. Like all the award-winning AMD64 processors, this new low-voltage mobile processor also offers Enhanced Virus Protection (EVP) designed to prevent the spread of certain malicious viruses when enabled by Microsoft® Windows® XP Service Pack 2 (SP2)." OOPS. Nova generacija oc-era izgleda. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Nisam vidio taj njuz ali sam ih nekidan vidio kad su bile vijesti o mijenjanju cijena da su na cijeniku. Cijena je nesto visa ali ono sto dobivas ![]() Pare samo cekaju da se potrose. Hladnjak sam vec odabrao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ccc zas termala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() btw ne rade mobile procesori na svim pločama...tako da treba paziti pri kupnji |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ljudi uglavnom postižu dobre rezultate sa DTR (1.5V) i trumobile (1.4V) clawhammerima CG....za ove nove mobilce newcastle nisam baš informiran....iako sama činjenica da mogu terati 2GHz @ 1.2V dovoljno govori za sebe....zamisli da toj zjerki daš 1.6-1.7V ![]() ![]() nije stvar skroz do ploča već i do BIOS-a.....npr. BIOSa za moju Chaintech-icu postoji ravno 2 komada ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|