|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
CS 1.6 latencija
Pozz svima Do prije nekih 2 tjedna sasvim normalo sam igrao CS sa ekipom preko Hamachi-a, a onda odjednom latencija mi počela skakati iznad 1500 i postalo je skroz neigrivo. Ovaj problem pojavio se kad sam umjesto kompa počeo koristit laptop. Instaliro friške windowse na njega, CS, napravio server i krenio igrat, a latencija poludila. Sve sam napravio kao što sam radio na kompu, ali ne šljaka. Kad neko drugi napravi server, normalno igraju sve dok ja ne uđem u igru. Onda i njima skoči latencija. Koristim T-com ADSL 4Mbs. Jel imao tko sličan problem i jel zna kako da to riješim? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
S laptopom se spajaš preko WLAN-a ili žicom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Inace kolko vas to tocno igra? Probajte si svi sloziti iste rateove jer ako server ima 4Mb paket upload vam bas i nije nesto. Znaci naredbe u konzoli su: rate - otprilike 15000 cl_updaterate - otprilike 25-30 cl_cmdrate - otprilike 25-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ako vrte ingame server ili dedicated preko steama, nema to veze...uvijek je tick30 ![]() ako imaju poseban server kao što imaju gaming serveri onda bi te komande imale nekakvu ulogu jer se jedino onda može složiti iznat 30 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|