|
![]() |
#1 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
USB External Case za HDD
trebao bih jedan ali nigdje ne mogu naći bar u svome gradu a i gledao sam i po netu ali ništa, pa ako netko zna gdje se može nabaviti ili ako je vidio u nekom dućanu neka ostavi WEB adresu trgovine, broj telefona ili obićnu adresu bio bih veoma zahvalan. nije važno je li USB External Case za ATA ili SATA diskove samo recite gdje se može kupiti. Neko vrijeme ih je imao ve-mil ali nabavka kutije mi tad nije bila hitna pa nisam uzeo a sad ve-milovci mi kažu da ih više ne planiraju nabavljati pa ako nešto znate pomozite.
In The End They Can Be Only One! ME ME ME ME ME ME ME ME EM!!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Mr.Vivi. 09.09.2004. u 03:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Game is over
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Game Never End's!
|
Ok našao sam ih nekoliko i manje više su sve iste i nema tu nekog odabira ali mene ovo zanima ja imam dva SATA diska jedan od 200gb i jedan od 120gb ovaj od 120gb mi je prijatelj dao jer njemu više nije trebao a znao je da se ja spremam jednoga uzeti. Ja bih njega koristio kao prijenosni ali po cijenicima nigdje nepiše da li "kutije" podržavaju SATA prikljućke ili samo ATA i da li uopće postoje one koje podržavaju SATA. I još me zanima ako nema SATA kutija da li je moguće upotrijebiti SATA na ATA adapter tj. može li stati u kutiju ili nekako se ubaciti jer ti adapteri nisu baš mali.
![]() |
#5 |
The Game Never End's!
|
In The End They Can Be Only One! ME ME ME ME ME ME ME ME EM!!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Mr.Vivi. 11.09.2004. u 19:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|