|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2004
|
Dual Boot
Zanima me jel Boot Magic npr. 8.0 sastavni dio Partition Magica ili se moze skinuti posebno, ako imate link molio bih a ako ne pokusat cu si nabavit partition od frenda, i kad se stavljaju Win 98 i Win 2k i (ili XP ) na kojim particijma i kako ih staviti jer imam neke prog. koji mi rade samo pod Win 98 pa bih htio dual boot jer sam relativno novi u ovome pa da nesto ne zbrljam i zanima me kod deinstalacije npr. Win XP da li ako Win 98 stoji na C disku a Win XP na D da li se mora ocistiti sve ili samo particija gdje se nalazi op. sustav kojeg se zeli izbrisati eto malo vas nagnjavih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
primjera radi: napraviš dve particije i sada prvu formatiraš u FAT32 i onda na nju instaliraš Win98 i to je C:\ particija. Kada je to gotovo onda ideš instalirat XP ili 2k na drugu particiju koju formatiraš u FAT32 ako je želiš vidjet iz Win98, a ako nema potrebe onda formatiraj u NTFS i instaliraš na nju 2k ili XP to slobodno može biti D:\ ... i to je to. Na bootu će te se pitat oš 98 ili xp/2k bez ikakavih dodatnih alatki, samo prvo 98 pa onda 2k/xp i pazi na FAT32/NTFS, jer 98 bez dodatnih programa i alatko ne vidi NTFS ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|