Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2004., 21:47   #1
Mrx
Banned

Datum registracije: Sep 2004
Dual Boot

Zanima me jel Boot Magic npr. 8.0 sastavni dio Partition Magica ili se moze skinuti posebno, ako imate link molio bih a ako ne pokusat cu si nabavit partition od frenda, i kad se stavljaju Win 98 i Win 2k i (ili XP ) na kojim particijma i kako ih staviti jer imam neke prog. koji mi rade samo pod Win 98 pa bih htio dual boot jer sam relativno novi u ovome pa da nesto ne zbrljam i zanima me kod deinstalacije npr. Win XP da li ako Win 98 stoji na C disku a Win XP na D da li se mora ocistiti sve ili samo particija gdje se nalazi op. sustav kojeg se zeli izbrisati
eto malo vas nagnjavih
Mrx je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2004., 23:46   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
primjera radi:
napraviš dve particije i sada prvu formatiraš u FAT32 i onda na nju instaliraš Win98 i to je C:\ particija. Kada je to gotovo onda ideš instalirat XP ili 2k na drugu particiju koju formatiraš u FAT32 ako je želiš vidjet iz Win98, a ako nema potrebe onda formatiraj u NTFS i instaliraš na nju 2k ili XP to slobodno može biti D:\ ... i to je to. Na bootu će te se pitat oš 98 ili xp/2k bez ikakavih dodatnih alatki, samo prvo 98 pa onda 2k/xp i pazi na FAT32/NTFS, jer 98 bez dodatnih programa i alatko ne vidi NTFS ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno