Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2008., 12:36   #1
E4300
Guest

Problem s T-com mailom

Ej!

Imam od t-coma onaj jedan mail koji zavrsava na @kr.t-com.hr, to je kao glavni i njega koristi tata. Posto je mene hotmail nesto zaj.. i bio spor, napravio sam si onu besplatnu emali adresu koja zavrsava na @hi.t-com.hr i sad slozim sve u thunderbirdu kak treba i tu se javlja problem. Ak meni recimo stigne neki mail i tata otvori na svom kompu thunderbird i on vidi te moje mailove i nakon toga ih ja vise nemrem vidjeti, dok recimo ja njemu tak neke nemrem, ne vidim njegove mailove. Dal je imao neko slican problem i zna kak ovo rijesiti? zovem SZK vec pola sata ali bezusjepsno :S

Hvala
  Reply With Quote
Staro 08.01.2009., 22:37   #2
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
eh ne znam kako je za tu mozilu ali za outlukExpress mora biti kvacica dolje gdje pise leave copy of message on server i onda ce ti biti ok .... valjda

a dođeš tamo - tools/accounts/ properties

duffy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.01.2009., 23:06   #3
RisingPower
čudovište

RisingPower's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor E4300 Pregled postova
Ej!

...napravio sam si onu besplatnu emali adresu koja zavrsava na @hi.t-com.hr i sad slozim sve u thunderbirdu kak treba i tu se javlja problem. Ak meni recimo stigne neki mail i tata otvori na svom kompu thunderbird i on vidi te moje mailove...
To nije nikakav "problem", nego je to običan alias iliti dodatna e-adresa koja se veže uz taj account na T-comu koji pripada gospodinu tati. Dakle, svi mailovi stižu u isti inbox.

Savjet: okani se ćoravog posla i registriraj se na Gmail.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno