|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
očitavač temperatura i zapisivinja u WMI radi samurize
trebao bih program koji bi ocitavao temperature procesora, graficke i hard diska. imao mogucnost da ti zapise u WMI radi samurize-a. trenutacno koristim everest ali htio bih ustedit 20MB prostora na ramu. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Imas u ovom configu dll ove potrebne da direktno učitava (input32.dll ako se ne varam, i smart.dll za hardove) http://deathwish777.deviantart.com/a...urize-81505833 Uživaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
sad sam skinuo i KIS mi je rekao da je CPUtemp.dll trojanac ali cu pogledat cemu ostaci tih dll koriste za input32.dll kaze da nije kompatibilan hvala ![]() EDIT: od onog mi samo ocitava temperaturu diska. ima li tko jos kakav prijedlog? uzeo sam si jos onaj kalendar, kako ga natjerat da pise hrvatska slova jer u screenshotu ga ima na onoj stranici? EDIT2: evo isprobao sam sad GPU-Z i CPU-Z. kod gpu z mi ne daje temperaturu, a cpu-z neda temperaturu od samog cpu nego od obje jezgre za input32.dll kaze da nije kompatibilan Zadnje izmijenjeno od: A.J.. 02.11.2008. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Hmm pročešljaj www.samurize.com, mislim da sam vidio configove za dual core procove meni ovo s linka koji sam ti dao radi
![]() |
#5 |
Premium
|
ti imas amd... ovisi i o tome koji proc imas. trazio sam tamo, na svasta nailazio ali mi nije proradilo il odgovaralo. ne sjecam se tocno sta je bilo. isprobavao razne pluginove za cpuz i slicne programe. mislim da su vecinom svi nudili samo temperature jezgri, a ja trazim samo CPU, sto je za par stupnjeva manji. evo sta mislis sta je bolje da pokazuje. svaka pojedina jezgra il CPU? razlika izmedu jezgri skace 0-3 stupnjeva. kratak sam sa vremenom pa sam malo stao s tim. probat cu poslije jer ako opet krenem to namjestavat onda se necu moc skinut sa samurize-a ![]() kako si namjestio hrvatska slova u onom kalendaru sa onog configa sto si poslao? hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|