|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Systemski zvuci ne rade
Imam problem sa sistemskim zvucima na svom računaru. Problem se manifestuje tako što se jedan broj zvukova ne reprodukuje. NPR. prilikom podizanja sistema ne reprodukuje se "Startup" tone, prilikom priključenja flash memorije se reprodukuje samo "baloon" ton prilikom notifikacije ali ne i ton prikljućenja novog uređaja i sl. Napominjem da se nikakve promjene učinjene u CONTROL PANEL>SOUND AND AUDIO DEVICES>SOUND AND AUDIO DEVICES PROPERTIES>SOUNDS>SOUNDS SCHEME ne manifestuju na zvuke. Ukoliko otvorim novi korisnički nalog na računaru sve ovo potpuno normalno radi na tom nalogu i sve promjene učinjene sistem zapamti i reprodukuje. Inače operativni sistem je WinXP Professional Service Pack 2. HELP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao staviti na "no sounds", stisnuti Apply pa onda vratiti na "windows default"?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Pravio sam čak i novu zvučnu šemu ali nema promjena. Mislim da u profilu za trenutnog korisnika računara ne mijenja ovu promjenu ali ne znam zbog čega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|