|
![]() |
#1 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
RAM dilema
Imam priliku birati po 2 keksa izmedju ove dvije memorije: DDR 256 MB 184 pin, PC500, A-Data ili DDR 256MB 184 pin, 500MHz, KINGMAX HardCore Series. Koja je po vama bolja i zašto? Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
A data je bolja za Intel sisteme jer radi na CAS3 latencijama, a spuštanje ne podnosi. Kingmax HC samo ako su zlatni PCB-i sa TinyBGA čipovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Nisam ni skužio da si to ti kad sam odgovarao ![]() ![]() ![]() Nažalost, mogu ti odmah reći da neće biti zlatni ako su iz VeMulja, ali nisu ni ti baš toliko loši. Mislim da će raditi bez problema, ali opet, nema nikakvih garancija. Neće ići toliko visoko kao zlatni(Ozrenu su zlatni na CAS 2 radili na 450 MHz!), ali ako ne budu radili na tvorničkim postavkama, lako ih zamjeniš. Pogledaj onaj SuperTalent i pitaj pinslu kakvi su, on ih ima. Sviđa mi se jedino jer ide na CAS2 400 MHz garantirano. Kako se kloka, ne znam. Jedino vidim da su jeftiniji od HC500 i da imaju godinu dana garancije, za razliku od HC koji ima 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kingmax HC - evo 2. put idem reklamirati burazon HC. Na postavkama: FSB 200 CAS 2.5-3-3-11. Pristojno NE RADI BSOD je stvar dnevne normale - uz novine i kavicu, čitaš čestiku od windowsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Ja sam mislio da rade kod tebe na 450 MHz na tim postavkama, kamoli ne 400. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
koliko se ja siječam taj HC je kod Paskea delao na 2-2-2-10 na 420 amx al preko toga je trebao 2,5. Paskeovi su najbolji primjer razlike između onih namijenjenih za testoev i stavrnih modula.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Al smo picajzle... 2-2-2-5 2,5-3-3-7 Razlika je mooožda 5% , naravno ne govorim o sandri, aidi i ostaloj sintetici, nego o pamuku :confused: ovaj realworld stvarima ![]() BTW kingmax ServerRam rulz ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|