|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Hardware
Pozdrav ! Uglavnom ovih dana razmišljam o tome da si ugrabim neki ebook ili pak kupim neku knjigu na Hrvatskom jeziku o PC hardware-u. Stvar je u tome što sam svih ovih godina dosta zanemario znanje o hardware-u i većinom se koncentrirao na software itd. I sada naravno osjecam posljedice jer se osjete rupe u znanju o PC hardware-u, iako znam neke osnovne stvari volio bi pročitati neki ebook na Hrvatskom ili pak kupiti neku knjigu. S time mislim da o hardware-u počinje od osnovnih stvari pa do nekog advanced stadija. Ovo na početku da utvrdim vec postojece znanje, jer eto, pošto sam se i rijetko susretao s hardware-om (nisam imao prilike) pa mi se recimo događaju banalne stvari tipa : znam razliku između matx i atx matičnih ploča ali neznam kako izgledaju,po čem se razlikuju i slično, ista stvar s čipsetima itd. Sve bi to trebao bolje potkovati i tako. Pa ako imate za preporučiti tako laganiju literatu na Hrvatskom(na Engleskom imam dosta) bio bi vam zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
wikipedija i opleti ![]() i pocni pratiti ovaj forum i nemas straha ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Hvala na ponudi decki ali to ja vec radim, glupo mi je postavljati 1000 pitanja koja me zanimaju, nekad je jednostavnije uzeti knjigu neko lakse stivo i čitati... osim toga, to bi bio ogroman post i nebi bio samo o unutarnjem hardwareu nego i o vajnskom tipa dsl modemi/routeri itd ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|