|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
raspored driveova
ovih dana uzimam dvd snimac i novi sata hard pa me zanima kako spojit za optimalan i najbrzi rad ove uredjaje: Pioneer 16x, DVD-ROM LG 52/32/52, cd-rw Pioneer DVR-108, DVD±RW ladica za hdd baracuda od 160gb ce biti glavni disk na sata kanalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
DVD prža - primary master DVD - primary slave e sad pošto ostaje jedan IDE port,a na njega bi trebali ići HDD i prža (što se ne radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ovako...ako staviš neki optikaner na isti IDE kao i HDD onda će ti optikaner usporavati disk....znači jedno ćeš morati izbaciti ili prihvatiti gubitak performanski PATA HDD-a jesi shvatio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
dakle, primary master: DVD prža primary slave: DVD rom secondary master: CD-RW secondary slave: ladica, tj. hdd jel tako valja? ![]() takodjer, zanima me kako ce utjecat taj ladicar na performanse ostala 3 uredjaja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
a sta ce ti dvd i prza....stavi samo dvd przu koja sve obavlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
IMO ovako: primary master: DVD prža primary slave: DVD rom secondary master: ladica, tj. hdd secondary slave: CD-RW ali ipak bi preporučio eksterno firewire kučište (i USB 2.0 može proći)...odneseš do frenda narokaš gore SVE "zanimljivog" kaj ima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
@MentalHarakiri A šta misliš čemu mi služi onaj HDD od 40Gb kojed sam uspio čopiti prije tebe ovdje na forumu ![]() ladice nikuda :clap:, a pogotovo ne na fax, jedva čekam da počne da ju napunim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() joj imam toliko želja a ograničeni budget ![]() u nekoj mojoj idealnoj kombinaciji uzeo bih 40Gb 2.5" HDD i frknuo ga u USB 2.0 kučište...tak da nemram koristiti utičnicu jer ovi hardovi mogu vući struju direkt iz USB porta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ovak, na kraju je odluceno ovo: 1x DVD-RW 1x DVD-ROM 1x ladica sa hard diskom (koji nije system drive) kako sad na kraju to spojit? primary master: dvd-rw primary slave: - secondary master: dvd-rom secondary slave: ladica jel to valja? ako ne, napisite najbolju kombinaciju, da sve radi...ko urica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
oki doki. it shall be done. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|