|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
3CCD Kamere
Ovako, mene zanima kakva je razlika izmedju 3CCd kamere i kamere sa 3,2 Megapixela? Htio bi uzeti sony dcr HC96E ili Panasonic NV-GS330 pa me zanima vase misljenje. Panasonicova sa 3CCDa dode nova oko 2500 kn a od sonya preko oglasnika 2500kn polovna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako želiš bolju dinamiku boja, uzmi 3CCD. Ako želiš čišću sliku s manje šuma, uzmi Sony. Imam Sony HC94E koja je identična kao i HC96E samo što nema DV-in. Kamera je nenad*ebiva u uvjetima slabog svjetla i još nisam vidio da netko ima bolji camcorder po tom pitanju. Frendov komentar koji radi na RTLu je bio da ima sliku kao televizijska kamera. Mislim da to sve govori ![]() Na tvom mjestu bi uzeo Sony bez razmišljanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Imam sony DCR-HC27E, al sam ju mislio dati bratu i sebi uzet ovu 3CCD kameru. Sa sonyem sam jako zadovoljan iako me zanima i vase misljenje u vezi ove kamere: http://www.propero.hr/detalji_proizv...ccd_3_1mp.aspx Zadnje izmijenjeno od: HD3850. 29.05.2009. u 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Pa i nije lose...pa cu vidit jos, jer se dvoumim izmedju te panasonicove 3ccd kamere i sonyeve HC96E koja ima 3,1 megapixela al nije 3 ccd, pa me zanima koja bi bila bolja po vama od te dve kamere? BTW ova sonyeva kosta preko oglasnika 2500kn a ova panasonicova dode 2500kn nova. Sto vi mislite? (+ ova sonyeva ima dodatnu bateriju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
#erase startup-config
|
Panasonic 3CCD ti neće biti ništa bolja od HC27, osim što će imati ljepše boje kojen a HC27 izgledaju potpuno isprano. Kao što rekoh, uzmi Sony HC96E bez razmišljanja, jer ako uzmeš 3CCD i kasnije vidiš kako izgleda video na HC96, bit će ti žao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
uhh stvarno sam u nedoumici, ali cu ipak uzeti tu sonyevu kameru kako ti kazes...nadam se da necu pogrijesiti jer mi najvise treba kamera za zatvoreni prostor...a ova moja sonyeva hc27e mi nije bas nesto i slabo se vidi slika...pa se nadam da sa ovom necu pogrijesiti. Kakve su tebi snimke u tamnijim i slabije osvijetljenim prostorima?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
#erase startup-config
|
Napisao sam ti ranije. Nisam još vidio kameru koja bolje snima u zatvorenom prostoru od moje kamere. Imam ju već tri godine i upravo zbog toga mi ne pada na pamet kupovati HD kameru. Najviše snimaš ekipu i familiju i to u zatvorenim prostorima, tako da je to jako jako bitna stavka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
da ne otvaram novu temu, jel može neka preporuka i kamere i fotića koji su onako ne zadnje smeće ali donji rang cijena. Obavezno HD snimanje mora biti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
btw nisam uzeo tu kameru od sonya jer mi ju lik nije htio poslati postom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ali kod normalnog osvjetljenja nikad ne bih mijenjao svoj Panasonic 3CCD za 1CCD Sony, baš zbog ''ispranih'' boja. Zato izbor i nije lak. E zato kad bih imao para uzeo bih si Sony 3CCD! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|