|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nikoj Dvd
Eto nisam znao di da ovo postam pa sam odlučio ovdje. Nazvao me frend da si je uzeo za nikakve pare neki DVD i zove se NIKOJ. Kaže on meni solidno zgleda (čak i lijep osim kaj ružno piše NIKOJ ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ima frend nikoj widescreen telku sa dvd playerom u jednom (combo ![]() ![]() i mogu potvrditi da gad čita ama baš SVE ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
vidi, vidi, pojeftinio je, cini mi se da sam na nekom letku vidio 599kn (mozda je bio neki drugi model...) ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam jednom davno dobio linijski DVD od HT -a. Legendarni Amstar. Kompica jos radi. I to cak nemam ni neke vece zamjerke... Kud ide ovaj svijet. Poznate firme ja u pravilu obavezno nosim na garanciju a Roadstar i ta ekipa garancija 3 godine, Cijena 3x manja a stvarno izdrzi tih 3g bez ikakvih sranja? Mada 3g i jedan dan ono puf :-) no otom potom :-) :-) :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Što se tiče brand namea i ostalog ... sve ovisi koliko nešto koritiš. Primjer, imam nekih 200-tinjak m2 dvorišta i rasete nešto trave i za to mi treba trimer da to pokosim ... gle štilovka sa benzinskim motorom je oko 4500 kn, neka imola na struju je 99kn ... gle svake godine da kupijem jednu (kosim travu 10 - 15 puta godišnje) znači imam para da kupujem narednih 45 godina jednu, ako je dna štilovka na benzin može nadživjet njih 45 unutar 45 godina svaka joj čast ... kome treba neka uzme kome ne, netreba. Bušilica od 100 kn je nekom i previše za cijeli život, a netko podere hilticu od 1000€ za godinu dana, tako bi trebalo biti i sa Nikoj naspram SONY ili nekaj slično ali nije, često taj Nikoj pokopa i zalopata sony i druge ... ako sam dao pare za brand to i oču a ne ovo ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|