Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.09.2004., 01:22   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Nikoj Dvd

Eto nisam znao di da ovo postam pa sam odlučio ovdje. Nazvao me frend da si je uzeo za nikakve pare neki DVD i zove se NIKOJ. Kaže on meni solidno zgleda (čak i lijep osim kaj ružno piše NIKOJ ) ali da gad pleja i DiVX, SVCD, VCD, DVD, MP3 ... i da mu pofuram sve različite DiVX da probamo ... i tako ja nabrzaka pobro DiVX 3 slow, DiVX 3 fast, DiVX 4 i DiVX 5 i namjerno jedan XViD. Dođemo tamo kad gad pleya sve pa čak i onaj XViD. Sad jel čita titlove ne znam jer svi koje sam ponio imali su ili nasnimljen titil ili su bili na nekom ex YU jeziku pa ih nije bilo, a baš sam trebao ... budem jednom probao kada budem usput. A zašto to sve trkeljam ... pa zato jer smrad dođe 519 kn da petstodevetnaest kuna u onom shopu od Emerzeta, kako se već zove mercatone ili šta je već, ono kaj je onaj propali petorazredni političar (nekad prvorezredni nogometaš) Zvone Boban reklamirao ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2004., 01:46   #2
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
ima frend nikoj widescreen telku sa dvd playerom u jednom (combo )....ono koja marka: nikoja

i mogu potvrditi da gad čita ama baš SVE
MentalHarikiri je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.09.2004., 03:51   #3
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
vidi, vidi, pojeftinio je, cini mi se da sam na nekom letku vidio 599kn (mozda je bio neki drugi model...)
Staro 04.09.2004., 10:33   #4
mann
Premium

mann's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ja sam jednom davno dobio linijski DVD od HT -a. Legendarni Amstar. Kompica jos radi. I to cak nemam ni neke vece zamjerke... Kud ide ovaj svijet. Poznate firme ja u pravilu obavezno nosim na garanciju a Roadstar i ta ekipa garancija 3 godine, Cijena 3x manja a stvarno izdrzi tih 3g bez ikakvih sranja? Mada 3g i jedan dan ono puf :-) no otom potom :-) :-) :-)
mann je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2004., 19:44   #5
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Originally posted by Hr_ri
Ja sam jednom davno dobio linijski DVD od HT -a. Legendarni Amstar. Kompica jos radi. I to cak nemam ni neke vece zamjerke... Kud ide ovaj svijet. Poznate firme ja u pravilu obavezno nosim na garanciju a Roadstar i ta ekipa garancija 3 godine, Cijena 3x manja a stvarno izdrzi tih 3g bez ikakvih sranja? Mada 3g i jedan dan ono puf :-) no otom potom :-) :-) :-)
ma to je super, zamislis da ga rentas po 0,5kn x 1000 dana i nakon 3 godine uzmes novi...
Staro 05.09.2004., 00:16   #6
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Što se tiče brand namea i ostalog ... sve ovisi koliko nešto koritiš. Primjer, imam nekih 200-tinjak m2 dvorišta i rasete nešto trave i za to mi treba trimer da to pokosim ... gle štilovka sa benzinskim motorom je oko 4500 kn, neka imola na struju je 99kn ... gle svake godine da kupijem jednu (kosim travu 10 - 15 puta godišnje) znači imam para da kupujem narednih 45 godina jednu, ako je dna štilovka na benzin može nadživjet njih 45 unutar 45 godina svaka joj čast ... kome treba neka uzme kome ne, netreba. Bušilica od 100 kn je nekom i previše za cijeli život, a netko podere hilticu od 1000€ za godinu dana, tako bi trebalo biti i sa Nikoj naspram SONY ili nekaj slično ali nije, često taj Nikoj pokopa i zalopata sony i druge ... ako sam dao pare za brand to i oču a ne ovo ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno