|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Monitor ne pokazuje sliku
evo ovako.. dosavsi kuci pun novih igri bio sam spreman da proživim ostatak dana uz monitor... upalio sam komp al mi se monitor nije upalio, posto je monitor bio prikopčan na graficku prebacio sam ga na matičnu...tu se slika pojavila, ali kad sam isao provjeriti rezoluciju vidio sam da mi komp odjednom ne prepoznaje grafičku...stavio sam skidat drivere za graf. i počeo prčkat po rezoluciji, opali sam neku rezu od 2000 x 1000 nesto...e tu problem nastaje, svaki put kad upalim komp slika na monitoru je crna, a u windowse mi normalno uđe jer se čuje zvuk... probao sam ući u bios da namjestim boot device al mi se bios ne pokazuje...nista ne mogu napraviti jer nemam slike na monitoru.. probao sam spojiti drugi monitor ali ni na njemu nema slike... očajan sam imam odlične igre za igrat a ne mogu...KONF: AMD x64 dual core 4000+; HDD 80 gb; ATI Radeon X1550 pro 512 mb; monitor LG 710s CRT 17'', ASRock ALiveNF4G-DVI.....pomagajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zamjeni tu grafu s nekom drugom..Vjerojatno je ona u banani ako na integriranu daje sliku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|