|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Xp prilikom instalacije stalno reboota(na onom djelu step1,2,3,4 - INSTALLING WINDOWS
Dakle, sve ide ok bootam sa dvdom, quick format, make partition, setup is copying files(u dosu onaj dio), reboot in 15 seconds... E sad, ulazi u windows i pocinje onaj step 1,2,3,4,5... dio step 1 - ok step 2 - ok step 3 - preparing instalation step 4 - installing windows I SAD... Cim pocme kopirat fajlove ide nekih 10tak sekundi i bam REBOOT... sto nikako nebi trebalo jer nije ni poceo takorec kopirat fajlove, niti je dosao onaj dio finalizing installation etc.. Kad se reboota ista stvar, mozda kopira sekudu vise, krace... i onda nakon treceg, cetvrtog reboota na samom booto dobijem, cannon continue windows /system32//... file is missing,., ploca: asus p5qc graf: radeon 4870x2 memorija: 4gb kuciste antec: 500w napajanje(lik sto je prodao kaze da je dosta za ovu grafciku valjde jer kuciste dodje 1000kn ![]() cpu; e8500 PLS HELP, ludim vec dva dana od ovog do 10 drugih problema sto sam imao... edit: Do sad sam probao snimit novi windows dvd cak sa sasvim drugim img fajlom(u slucaju da je nesto koruptano na ovom dvdu) edit 2: Evo probao sam i sa vistom, slicna stvar. boota ok, ide onaj black screen sa bijelim loading barom(loading microsoft windows), nakon toga pokaze onaj vista wallpaper, vidi se da se nesto loada, nakon toga BLOKADA, tako stoji 20tak sekundi i bam REBOOT no sve bi bilo super da ne dolaze i novi problemi, sad mi vise dvd nece boota, pa ovo je za skrenut Zadnje izmijenjeno od: Marko26. 31.10.2008. u 08:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kakve veze koliko kućište dođe ? Jel napajanje isto od Anteca?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Ok, nema sanse da je do dvda jer mi se isto dogadja sa vistom prilikom instalacije, cak sam sprzio iso na imgburn koji su mi savjetovali. situacija 1: boota ok, prodje onaj crni ms windows loading ekran, nakon toga dodje vista wallpaper na kojem se treba nastavit instalacija i onda tako stoji 20 sekundi bez iceg pa bam REBOOT situacija 2(nakon 15-20min ugasenog pca): uspilo je proc taj wallpaper dio i prelazi cak make partition pocinje instalacija i neko executanje fajlova kad ono bam REBOOT, znaci ovo gasenje je nesto napravilo, da se nisu uredjaji ohladili pa je islo malo vise napajanje? od Anteca je da 500W dvd nije neznam... radim memtest sad da vidim jel memorija, dajte pls ako je nekko maher nek pronadje odgovor nisam spavao zbog ovoga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
KAD POČNE ONO REBOT IN 15 SEC. TI STISNI TIPKU RESET,ILI GA ISKLJUČI PA UKLJUČI.IMAO SAM TAKAV PROBLEM ALI SA STARIJOM KONFIGURACIJOM I JOŠ STARIJIM HARDOM. NAKON VIŠE POKUŠAJA MI JE USPJELO.OS JE BIO XP PROF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
optički uređaj??? njegov kabel??? |
![]() |
![]() |
|
|