|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Dyna flat i Natural Flat
Razlika između DYNA FLAT (DF) I NATURAL (NF). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
NF je bolji ![]() DF je onako low/mid range monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Dynaflat monitori koriste shadow mask a NF aperture grille cijev. U ovom slucaju to znaci Mitsibishijeva Diamondtron cijev koja je vrlo slicna Sony Trinitronu. NF je savrseno ravan vertikalno i malo zakrivljen horizontalno dok je DynaFlat zakrivljen u oba smjera (vanjsko staklo je naravno ravno). NF ima bolji kontrast i bolje boje i isplati se dati koju kunu vise nego kupovati DynaFlat monitor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Kupio bih 21˝ Samsungov monitor zato i pitam. I imaju samo DynaFlat. Možete preporućiti još koji marku do 4000 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nešto ovako? Ili bilo što od IIYAME? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() možda neki mitsubishi ??? sam brijem da dođu malo više od 4k kuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
IIYame ima Mitcubitchivu cijev za koju govore da je najbolja. Sony Triniton 6500 kn Mitcubishi 6400 kn IIYAME 4400 kn Samsung DF 3750 kn ( DF Samsungova K. cijev). Na slici IIYAME čini mi se zaobljen, nisam siguran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sonyevi monitori jesu oslični samo IMO nisu niš pretjerano bolji od Samsunga ili Iiyame, a puno su skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
Sve se svodi da bi Iiyama mogla pasti. Mada čekam još jednu ponudu za Samsung 1200 nf (mitc. cijev). A o LCD čemu razmišljati za koju godinu, ili će biti nešto drugo bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja imam Samsung 959NF i kad se monitor upali slika pobjegne prema dole za veličinu taskbara, nakon 10ak min se vrati u normalu. Bio je 2 puta na reklamaciji dok me frajer nije uveo u servis (m-san) i pokazao servisni mnual na kojem piše da je normalno da se baš taj monitor na početku mora grijat (do 30min) da se vrati na postavke koje je namjestio korisnik. Jebiga, ja sam se naviknuo
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Treba kaj skurit??
|
Meni slika pobjegne 2-3 mm, al se brzo vrati u normalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Treba kaj skurit??
|
Meni slika pobjegne 2-3 mm, al se brzo vrati u normalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Mislim (nakon pougačkog traženja i razmišljanja ) da sam naj bliže ovoj zvjerci iiyama 22 ˝ Vision Master MA203DT(mućim se da stavim sliku) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Taj je pravi ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Imaš na newsima IIyama Vision Master Pro 514 za 4300kn sa garancijom 3 godine, zapakirano bla bla bla, 1600x1200@100Hz, ak te zanima dam ti e-mail od tipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
iiyama 514 ti je 513 samo su dodali zvučnike. A tip sigurno ne prima kartice. Gotovina uhhhh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Ustvari 514 je malo napredniji, ima usb,hb,gamma. I još poneke stvari. Možeš dati e-mail tko zna. I na kojim newsima je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
Još me nešto mući, kod iliyama 513 MA203DT stoji NF (Natural Flat) a kod 514 HM204DT U2 - ne znam što znaći taj U2, dali tko možda zna što bi to bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
Možete li samo zamisliti koliko smo jadni. Mislio sam koliko je jadna ova HRVATSKA. Za nabaviti ili naručiti jedan posrani MONITOR iiyama 514 HM204DT trebaju ti veze kao da ideš na MARS. U stvari događa se sljedeće ; znate ne držimo tako skupe monitore, imamo samo Belineu ili Samsunga eventualno LG i takve fore. I oni koji imaju dotićni samo slabiju verziju nisu baš sigurni mogu naručiti ovaj drugi. Koja ludnica. A nazoveš susjednu nam deželu nema problema samo recite koji i za 7 dana je tu. I sad recite da nismo jadni? A SVE VLASTI DO SADA SAMO PRIČAJU TREBA 22% ZNA SE ČEGA (ZA INFORMATIKU ) SATVITI NA 00%. JER SMO NEPISMENI. A ono ne možeš ni pošteni monitor nabaviti. PS. uh što sam ljut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
sorry kaj se ponavljam ,ali pogledaj onog philipsa od 22" .....ak češ imati problema sa nabavom (nadam se da nećeš) javi mi se na pm...možda ću ti moći pomoći p.s. *ebeš i lg i samsunga (osim NF) ,a belineo pogotovo !!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
Moram priznati da sam malo skeptičan za Philipsa ( imam prijatelja koji je imao grdnih problema, dobro to je bilo prije 2g.). Zato ću ga malo pogledati i vidjeti? Ali kad sam ja lud, zapnem za nešto i onda gotovo. Možda ću čak i do dežele tko zna. Hvala ti MH.ako bude problema javim se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
Uh zaboravio dodati u M-compters( na web shopu i samo gotovina) imaju ali cijene ludnica. iiyama 513 =5860 kn iiyama 514= 6500 kn. Info gama iiyama 513 = 4500 kn. Razlike strahovite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
hehe tak je kad uzima najjeftiniji model ![]() ![]() kod philipsa se gleda onaj P na kraju modela....ima frend 17" , ja imam isto 17" (al nije P) ,a imao sam i priliku uživo vidjeti 19" P model.....ufff IMO OPAK monitor ![]() p.s. znam neke ljude koji su imali JAKO puno zahebancije sa M computersima...od toga što u cijeniku stoje stvari koje uopće nemaju niti nemogu nabaviti do fakat ružnih stvari sa reklamacijama.... streto u lovu na iiyamu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|