|
![]() |
#2 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pitaj programere... Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#6 |
Od nonine sestre kunjado
|
Pa sve ti piše u drugom postu od domya, program kao takav prepoznaje sve titl ekstenzije, vjerovatno nije do programa,već do titlova .Usporedi sve one titlove koje ti ne prepoznaje , stavi u Folder options-ima da ti prikazuje ekstenzije,vidjet ćeš da se titlovi koje ti uredno program prepoznaje vjerovatno razlikuju od onih koje ne.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zato postoji Subtitle Workshop da prebaci titlove u nužni format koji se koristi sa Convertom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Citiraj:
The American National Standards Institute ( Američki institut nacionalnih standarda) ili ANSI je neprofitna organizacija koja nadgleda razvoj standarda za proizvode, servise, procese i sisteme u SAD. Ova organizacija također usklađuje SAD standarde sa međunarodnim tako da se Američki proizvodi mogu koristiti širom svijeta. Na primjer, standardi se brinu da ljudi koji posjeduju neku vrstu kamere mogu naći film koji im treba bilo gdje na svijetu. Sjećam se da sam se i ja zezao sa time, pa si provjeri ovo: U Regional optionsima u Control Panelu,provjeri kako su ti naštimani jezici.. Sad se ne mogu sjetiti , ali mislim da sam kao font u C x to DVD-u koristio Tahomu, Bold, 18, ANSI_ CHARSET a kao Code Page u Subtitle Style Editor tabu ANSI - central europe.. ![]() ![]() Probaj se igrat..
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 30.10.2008. u 00:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |